Published On: Pon, lis 15th, 2018

“HAJKA” Ike Mandurić: Idu mi na živce jeftine manipulacije, kuća većih od Čovićeve puna je Hercegovina

Nikad nisam pomislio da bih mogao braniti Čovića. Nije moj tip. Ali idu mi na živce banalno jeftine manipulacije na koje nasjedaju i moji naivni prijatelji.

I sam sam projektirao nekoliko kuća većih od Čovićeve. Njegova, dijelom prizemnica i pretežno katnica, bi mogla imati najviše 600m2.

Po hercegovačkim cijenama to je, onda kad se gradilo, moglo iznositi najviše 300 – 500.000 €. Nikakvih tri milijuna, ili koliko već.

U svakom hercegovačkom gradu ima desetke skupljih i većih kuća od njegove. I braniteljskih, i liječničkih, direktorskih, i svih profesija.

Ljudi, Čović stvarno nije moj tip ali ova hajka mi se ne sviđa i nije u našemu duhu. Pa nemojte na ovome (i to baš sad kad tema treba biti Komšić) ispadat naivci. Ne dajte da u vama raspiruju strasti ruljetine koja traži razapinjanja. To nas nikud neće odvesti. Nas može spasiti samo konstruktivna i mudra politika. Samo ona može iznjedriti nove programe i opcije, a ne nikakav nepromišljeni i ostrašćeni linč.U to uložimo energiju. Božji blagoslov, napisao je na svom faceboom profilu Mandurić.

 

https://web.facebook.com/imanduric/posts/10212114467688702

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare