Published On: Sri, ruj 26th, 2018

Hajdukovo objašnjenje oko čestitanja Luki Modriću rastužit će mnoge

I dok se u Hrvatskoj vesele uspjehu Luke Modrića, iz Hajduka, kluba koji je bio prva ljubav plavokosog nogometnog virtuoza s loptom, zauzeli su čudan stav. Njihovu izjavu o potrebi čestitanja Luki Modriću prenosimo u cijelosti.

Naime, nakon što su već tijekom ponedjeljka gotovo svi hrvatski klubovi, Dinamo, Rijeka, Osijek, Inter, Lokomotiva, Gorica, Istra i Slaven Belupo, odlučili čestitati Modriću, u Hajduku su procijenili da za to nema potrebe, prenosi Tportal.hr

I ne samo to, nego su u utorak, objasnili zašto su se ponijeli ovako.

Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i – smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije.

Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima.

HNK Hajduk Split

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare