Published On: Sri, kol 14th, 2019

Hajduk ugostio dječaka čija je slika skupila milijun ‘lajkova’

Zaista smo iznenađeni koliki je odjek uzela ova fotografija, vidjeli smo kako se penje broj lajkova i pozitivnih komentara iz minute u minutu, rekli su roditelji malog navijača Hajduka koji je oduševio sve…

Hajduk je u trećem kolu pobijedio HNL-a prije tjedan dana pobijedio Lokomotivu 3-0, no osim tri boda, ‘bili’ su dobili puno više. Dobili su na tribinama smiješak jednog mališana vrijedan milijun lajkova, no dobili su, ono najbitnije, sliku za povijest. Naravno, lajkovi nisu bitni, ali fotografija mladog navijača na tribinama Poljuda obišla je svijet.

Mali Toma Efendić, koji ima godinu i tri mjeseca, gledao je svoj najdraži klub, a onda se u jednom trenutku nasmijao od silne sreće, a priliku je iskoristio Hajdukov fotograf koji je uslikao fotografiju ‘za sva vrimena’. Njegov osmijeh i sreća zaista su neopisivi, a to je ono zbog čega se nogomet igrao, a i danas bi trebao igrati.

Preslatkog mališana skužili su i s poznate navijačke stranice 433 te su objavili njegovu fotografiju, a ona je u kratkom vremenu skupila preko milijun lajkova.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Only football can make you feel like this ⚽️❤ @hnkhajduk

Objavu dijeli 433 (@433)

Toma je stigao u srijedu ujutro na mjesto sreće, a riječ je naravno o Poljudu. Hajduk je u svome ‘gnijezdu’ ugostio sada najpopularnijeg malog navijača ‘bilih’ i uručili su mu prigodne poklone. Dječak je odmah uzeo loptu i otišao na travnjak Poljuda, kao da je htio pokazati da će i on tamo jednog dana zaigrati.

Tko je to nama došao? 😄👏😍👶🏻🤩433 👏👏👏➡️ https://hajduk.hr/vijest/hajduk-ugostio-malog-tomu-zvijezdu-fotografije-koja-je-obisla-svijet/11915 ❤️💙

Posted by HNK Hajduk Split on Wednesday, August 14, 2019

Fotografirao se s prvotimcima Stankom Jurićem i Samuelom Eduokom i dobio uspomene za cijeli život.

– Zaista smo iznenađeni koliki je odjek uzela ova fotografija, vidjeli smo kako se penje broj lajkova i pozitivnih komentara iz minute u minutu. Ovo je Tomi bila prva utakmica na Poljudu i ujedno i prva fotografija objavljena na društvenim mrežama. Do sada nismo nikada objavili javno njegovu fotografiju, a prva je odmah postala viralni hit. Hvala fotografu Robertu Matiću koji je uhvatio kadar za povijest – rekli su Tomini roditelji.

Dječak je za poklon dobio dres najdražeg kluba i loptu s potpisima svih prvotimaca, prenosi 24sata.hr