Published On: Čet, stu 18th, 2021

Guglali smo Pupovca u Vukovaru, ali ga ne možemo pronaći pokraj Plenkovića. Kako to ? Kako to?

Pupovac je Srbin. Političar je iz RH. Koalicijski je partner Andreja Plenkovića. Nije ubijao Hrvate. Nikad se nije zamjerio po život opasnom gestom niti jednom Hrvatu.

Pa ga opet ne možemo pronaći niti na jednoj slici u prvom redu uz RH Premijera.

Zašto?

Samo zato jer je Srbin i zato što bi to djelovalo loše na Plenkovićevo biračko tijelo?

Možemo li zamisliti da Dodik, kao mirotvorac, osvjedočeni humanist, kojem je Karadžićeva vlast prijetila jer je spašavao pojedine hrvatske i bošnjačke obitelji u Laktašima tijekom rata pomisli da bi bio red da i on ode u Vukovar i položi vijence za nevino ubijene, kao znak pomirbe i trajnog mira među Srbima i Hrvatima i da on korača uz Plenkovića? Možemo li zamisliti da nitko od novinara u RH ne postavi pitanje moralnosti takvog postupa s obzirom da on predstavlja prostor etnički očišćen od Hrvata?

I sad se vratimo na Džaferovića.

Plenkovićevo biračko tijelo u FBIH Džaferovićeva partija progoni i preglasava. On je tvorac Željka Komšića. Ignorirati Komšića a koračati sa Šefikom je glupost.

Možemo li shvatiti koja je to nadmena politika RH Vlade i koliko oni Hrvate u BIH smatraju pretplatnicima na HDZ koje nije potrebno ničim posebno osvajati i kojima se na 30-u godišnjicu Vukovara može utrpati Džaferović usred Vukovara?

Shvaćamo li koliko je naša sudbina u BIH određena i omeđena srbofagijom u Hrvatskoj?

U vrijeme dok nam ista ta sudbina neumitno ovisi o sudbini Srba u BIH? Baš kao što i njihova ovisi o našoj?

U vrijeme kada EPP političar , šef Plenkovićev poručuje da približavnje Srba i Hrvata ,kao posljedicu bošnjačke majorizacije on razumije, al da to nije dobro za razvoj događaja.

Kojih događaja? Zamišljenih?Planiranih?

Kada ćemo moći saznati što je Brussels isprojektirao ovaj put što se tiče događanja u BIH?

I mora li opet biti onako krvavo ili će Austrogermanski reptili biti barem malo milostiviji?

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Neumska Džamija
Neumska Džamija
1 godina prije

“Plenkovićevo biračko tijelo u FBIH Džaferovićeva partija progoni i preglasava. On je tvorac Željka Komšića. Ignorirati Komšića a koračati sa Šefikom je glupost.”

Neistina, ipak je Milanović konceptualni otac Erdoganovog nakurnjaka Komšića! U stvari, i Milanović i Plenković su iste prodane duše pa ja ipak samo džaba krečim … 🙁 …

Last edited 1 godina prije by Neumska Džamija
Dibu Danbu
Dibu Danbu
1 godina prije

Šefik Šukalo.

Uskok
Uskok
1 godina prije

Vjerujte malom od milića to se slučajno desiloPotvrđen Izvor yutel

HR-eboTiNas
HR-eboTiNas
1 godina prije

i… što je tu problem sa kolonom?!?! znate li vi što je to kolon? a kolonoskopija? e pa ta čažna i krivoustopatetična kolona se je odavno, mnogo odavno pretvorila u običan KOLON (sorry eu gazda šoroše!>) za nastrano iživljavanje nad tankomislećim rvatima koji vole rituale i procesije dok svojim ispranim mozgom mantraju frazetine naućene od svojih veleizdajničkih, euroatlanskih, veleizdajničkih skrbnika… domaČe je domaČe!.. kaj ne?
ja,…iiiii? niš, ionako ovo niko neće htjeti razumjeti.hebo ti nas! propaGADNA droga je bolja! samo,… ne zaboravite obući “kockasti” dres, pridase gajbu pive i “zdrave” čipse… igra hrvatska, ole, ole, ole olee…

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  HR-eboTiNas
1 godina prije

ne zaboravi pustiti vodu ..papak