Published On: Sub, lip 12th, 2021

Grozne scene u Kopenhagenu

Kapetan danake reprezentacije STIAN ERIKSEN srušio se u 43. minuti utakmice. Liječnici su ga pokušavali reanimirati, a utakmica je prekinuta. Grozne scene u Kopenhagenu

Danski veznjak se odjednom srušio, a igrači su se okupili oko njega i odmah pozvali pomoć jer su vidjeli da je njegovo stanje jako ozbiljno.

 

Njegova djevojka utrčala je na teren nakon što je stavljen na nosila, ali ubrzo su i nju zaštitari udaljili kako bi liječnička služba mogla neometano raditi svoj posao.

 

Suigrači spriječili fotoaparate i kamere

 

Danski nogometaši su okružili Eriksena okrenuti leđima kako se ove grozne scene ne bi vidjele, a i prijenos susreta je ubrzo prekinut. Nakon toga je Eriksen iznesen s terena i odvezen u bolnicu.

Društvenim mrežama dijelila se fotografija prema kojoj je Eriksen živ napustio teren, a sada je stigla i službena potvrda te informacije. UEFA je objavila da je hospitaliziran i da je stabilno.

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>