Published On: Sub, srp 28th, 2018

GRČKA: Tijela blizanki nestalih u požaru pronađena u zagrljaju s bakom i djedom

Među spaljenim tijelima identificirane su i 9-godišnje blizanke Sophie i Vassiliki koje su s djedom i bakom bile na putu prema plaži kada se požar obrušio na grčko ljetovalište Mati. Pronađene su u utorak ujutro zagrljene s djedom i bakom, zajedno s još 26 spaljenih tijela.

Broj mrtvih u požarima koji su u ponedjeljak poharali obalu kod Atene popeo se u subotu na 88, među kojima troje djece – blizankinje i dječačić čija je sudbina dirnula zemlju.

Nova žrtva, 40-godišnjak, preminula je u bolnici u kojoj je još desetak žrtava i dalje je u teškom stanju, objavilo je ministarstvo zdravstva.

Detektiv kojeg je angažirala obitelj Sophie i Vassiliki (9), blizankinja koje su s djedom i bakom bile na putu prema plaži kada se požar obrušio na ljetovalište Mati, potvrdio je medijima da su djevojčice identificirane.

Njihova sudbina dirnula je Grčku, a otac Yiannis isprva je mislio da ih je prepoznao na fotografijama spašenih.

Pronađene su u utorak ujutro zagrljene s djedom i bakom, zajedno s još 26 spaljenih tijela. Mati se pokazao kao smrtonosna zamka za ljude koji su se pokušavali domoći mora, udaljena nekoliko metara.

Jedna je majka izgubila 11-godišnjeg sina, kći od 13 godina i supruga od 54.

Forenzičari su objavili da su među mrtvima brojna djeca. Mati, na sat vremena od Atene, ljetovalište je omiljeno među umirovljenicima koji ondje ugošćuju unučad na školskim praznicima. /Hina

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare