Grci nakon poraza Modriću pokušali namjestiti aferu sa zgodnom manekenkom

Nakon što je Hrvatska u Grčkoj izborila prolazak na Svjetsko prvenstvo, nekolicina hrvatskih reprezentativaca odlučila je uspjeh proslaviti izlaskom, a domaćini su im bili bivši reprezentativci Hrvatske koji igraju ili su igrali u Grčkoj.

U ekipi su se tako našli Luka Modrić i Gordon Schildenfeld sa svojom suprugom Christinom. Međutim, jedan grčki tabloid Gordonovu suprugu zamijenio je s ondašnjom manekenkom Rijom Tsigom i u jednom tekstu sugerirao njezinu povezanost s Lukom Modrićem. No, cijelu stvar je odlučio razjasniti Schildenfeld, piše Index.

“Upravo sam vidio ovaj članak i moram reći da je sve ovdje napisano čista laž. Uvaliti ovako nekoga u nevolju bez provjere informacija nije normalno. Žena koja na slici sjedi do mene je moja žena, a ne Ria Tsiga kao što oni kažu.

Zato, dragi novinari, morali biste se ispričati Riji što ste je uvalili negdje gdje nikad nije bila”, objasnio je cijelu stvar Gordon Schildenfeld uz link na članak koji fotografijom i naslovom sugerira povezanost manekenke i Modrića.

Članak je veoma brzo nakon toga uklonjen s portala. Inače, zgodna Grkinja jedno se vrijeme bavila i glazbom, a trenutno vodi veoma uspješan blog Travel Eat Wear, zahvaljujući kojem je na Instagramu prati 125 tisuća ljudi.