Published On: Uto, stu 10th, 2015

GRANIČNA POLICIJA BIH Na bh. granici uhićeni državljani Austrije i Iraka

Policijski službenici GPBiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu Sarajevo – Zagreb uhitili su državljanina Iraka H. A. A. S. zbog postojanja sumnje da je počinio kazneno djelo „krivotvorenje isprave“.
Policijski službenici Granične policije BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša – Maljevac na izlazu iz BiH 8. studenog 2015. godine u 13.20 sati uhitili su državljanina Austrije S.B. (1992).
Graničnim provjerama utvrđeno je da S. B. potražuje Policijska stanica Velika Kladuša zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „izazivanje opće opasnosti“. Osoba je isti dan predata službenicima Policijske stanice Velika Kladuša na daljnje postupanje.
Policijski službenici GPBiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 7. studenog 2015. godine na letu Sarajevo – Zagreb uhitili su državljanina Iraka H. A. A. S. (1995.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „krivotvorenje isprave“. Pri kontroli isprava osoba je predočila putnu ispravu Kuvajta u koju su policijski službenici posumnjali i u suradnji sa zaposlenicima Veleposlanstva Kuvajta utvrdili da putnik uopće nije državljanin te zemlje.
Naknadno je utvrđen identitet dvadesetogodišnjeg Iračanina koji je 8.  studenog 2015. godine predat Tužiteljstvu BiH na daljnje
postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare