Published On: Uto, tra 13th, 2021

GORI SU OD SLAVE KUKIĆA: SDA se nikada nije ispričala građanima BIH što je u BIH diplomaciju poslala teroristu

Čovjek posve lijevo na slici koji sjedi pored Sakiba Mahmuljina i Alije Izetbegovića, (nepresuđenog u Haagu) zove se Abu Meali i navodno je mrtav. Upućeniji tvrde da je on tek iscenirao svoju smrt u Egiptu. Tijekom rata u BIH ovaj čovjek bio je zapovjednik krvoločne postrojbe El Mudžahid. Sasvim dovoljno za SDA kvotu diplomacije.

On je 2000 godine od strane struktura Turković, Džaferović, Izetbegovići naime poslan u New York.

Bio je pri UN misiji  skupa s Huseinom Živaljom, koji je 70-ih skupa s Alijom osuđen na dugogodišnju robiju zbog širenja islamističkih protudržavnih ideja.

Husein Živalj i vođa El Mudžahida su tamo u doba napada na WTC. CIA je bila naivna. Vjerovala je SDA kadrovima.

 

Zbog kontataka s Muslimanskim bratstvom obojica nakon ubojstva 300 US građana dolaze na US crnu lisu.

Na nju US vlasti stavljaju potom i Hasana Čengića, za kojeg se otkrilo da je prebacivao novce na račun sličnih organizacija koje je CIA povezala s napadima na WTC.

BH Građani, onaj dio koje Sarajevo naziva “genocidnim” pa tako i obitelji čije su članove poubijali ljudi iz “diplomatske” El Mudžahid postrojbe, tako su bez svog znanja  plaćali boravak osuđenom islamisti Živalju te međunarodnom teroristi Abu Mealiju.

Teroristička partija SDA je ovom Al Qaedinom čovjeku osigurala BH identitet. Lažni. Ali s pravim BH pasošem te ga prozvala Bosancem i spremila u SAD.

To su ti vrhunski dosezi SDA diplomacije, koja i danas nastavlja udarati terorizmom u diplomaciji . Neki kadrovi koje je SDA postavila u hrvatsku kvotu diplomacije nisu ništa drugo nego goli, nepatvoreni SDA terorizam nad nama.

SDA iako govori da je za građansku BIH nikada se nije ispričala što je Bin Ladenove ljude spremala po BH diplomacijama.

Baš kako se Slavo Kukić, čovjek koji dolazi iz grada prepunog mladih grobova, obredno poubijanih pripadnika HVO-a od strane Abu Mealijevih ljudi, nikada nije ispričao što je na čelo FTV-a postavio Handalovog čovjeka. Handal je onaj terorist koji je postavljao bombe po Mostaru. Simpatizer Abu Mealijev. Mudžahedin.

U svakom slučaju, BIH u građanske vizure vodi omiljena partija Osame Bin Ladena. Koja mu je svojedobno sredila također BH putovnicu.

A TV progrm na FTV zahvaljujući Slavogluu Kukićogluu  i njegovoj “visokoj pameti” vodi Handalov čovjek.

Sretan nam  bilo.