Published On: Sri, velj 23rd, 2022

Golemi hakerski napad na Ukrajinu! Nedostupne su stranice ministarstva zdravstva, obrane i vanjskih poslova

Napadnute su web stranice ukrajinskog parlamenta (Rade), ministarstva vanjskih poslova te niza sigurnosnih agencija. Nedostupne su stranice ministarstva zdravstva, obrane i vanjskih poslova. Prema prvim informacijama, radi se o tzv. DDOS napadu.

Ukrajinski ministar rekao je za agenciju Interfax da hakerski napad utjecao i na rad nekoliko banaka. DDOS napadi (Distributed Denial of Service) funkcioniraju na način da se web stranice opterete lažno kreiranom prometom te sprječavanju njihovo normalo funkcioniranje.

Ukrajinske vlasti ovog tjedna su objavile kako su vidjele online upozorenja da hakeri pripemaju velike napade na vladine agencije, banke i obrambeni sektor.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Sejdo pijandura
Sejdo pijandura
2 mjeseci prije

Ja mislim da su to tzv. “Ukrajinci” napali sami sebe, isto kao što oni tvrde da su borci Luganska i Donjecka granatirali sami sebe.

Ruga
Ruga
Šta ti kažeš na ovo?  Sejdo pijandura
2 mjeseci prije

Ha ha bravo Sejdo. Tako i ispada. Sad odjednom ogromni hakerski napad? Ma lažu čim zinu. Sjede pored njih amurski savjetnici i govore im šta će pisati i lagati. Kao da sam to negdje već vidio? Gdje li, boože dragi? Nešto ne mogu da se sjetim.

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
2 mjeseci prije

Jutros je Rusija napala Ukrajinu.

Slava Ukrajini,drzite se braco uz vas smo.

Neka Bog cuva Ukrajinu i njen narod.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
2 mjeseci prije

SRPSKA posla