Published On: Sri, ruj 23rd, 2020

Gole djevojke bježale pred sablaznutim stanovnicima dalmatinskog mjesta: ‘Uvijale su se oko crkve!‘

Kao od ‘majke rođene‘, dvije mlade žene pozirale su fotografima na crkvenim vratima, što su mještani prekinuli glasnim negodovanjem

Mještani Rtine u Općini Ražanac doživjeli su šok u utorak oko 18 sati kada su ispred crkve sv. Šime vidjeli – gole žene, piše Zadarski.hr.

Kao od “majke rođene” pozirale su fotografima na crkvenim vratima, što su mještani prekinuli glasnim negodovanjem nakon čega su se umotale u ručnike i dale u bijeg.

– Bile su potpuno gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova crkve i gole stajale na vratima. Nije nam bilo jasno što se događa – opisali su mještani nesvakidašnji prizor koji su ugledali nakon što su taj dan glavnom cestom prolazili kraj crkve.

– Taman je prestala padati kiša. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole jedva punoljetne žene, nisu imale više od 20 godina. Izašli smo ih iz automobila i pitali muškarce koji su ih snimali što tu rade. Djevojke su se odmah pokrile ručnicima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli. Ne znamo tko su bili i kojim povodom, ali smo vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka – ispričali su Rtinjani nakon susreta s nagim prizorom.

Župnik župe od Ružarija u Općini Ražanac don Filip Kucelin rekao je kako ga nitko nije obavijestio o takvoj vrsti incidenta ispred crkve sv. Šime u Rtini.

– To je naša filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaključana osim kada se tamo održavaju mise. Osobno me o takvoj vrsti incidenta nitko nije obavijestio, tako da ne znam što je bilo i je li se to dogodilo. Taj dio nije pokriven videonadzorom kao što je naša glavna crkva Gospe od Ružarija u Ražancu. Mogu reći samo da se ljeti svašta događa – rekao je župnik Općine Ražanac, piše Zadarski.hr.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>