Published On: Pon, lis 29th, 2018

Ivana Mlađović iz Kosovske Mitrovice, Playboyeva zečica, pronađena je mrtva

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, epizodna glumica serije “Selo gori, a baba se češlja” i Playboyeva zečica pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Ivana Mlađović je preminula, dok je njen zaručnik u teškom stanju nakon što su oboje pronađeni bez svijesti u stanu svog prijatelja.

Navodi se da je Ivana preminula zbog predoziranja psihoaktivnim supstancama, a pronašli su ih prijatelji u čijem stanu su bili, piše “Blic”.

Pored tijela nesretne djevojke, kojoj je titulu Playboy zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvjesnom stanju i njen zaručnik Miloš K, koji je hitno prebačen u Klinički centar gdje je došao svijesti te se oporavlja.

Redatelj serije “Selo gori, a baba se češlja” Radoš Bajić za “Blic” ističe da mu je jako žao što je prekinut mlad život.

Naime, Radoš ističe da je Ivanu vidio samo tijekom snimanja serije.

“Žao mi je što je izgubljen jedan mlad život tako tragično. Ona se pojavila u jednoj sceni serije ‘Selo gori, a baba se češlja’, samo tada sam je vidoo i jedva je se sećam”,poručio je Radoš Bajić za “Blic”.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare