Published On: Pon, stu 16th, 2020

Glumac koji više uopće ne nalikuje na sebe uhvaćen kako strastveno ljubi 26 godina mlađu djevojku, fotografije potvrdile ono o čemu je šutio

Russell Crowe snimljen je kako ljubi svoju novu djevojku Britney Theriot dok su zajedno igrali tenis na jednom od sportskih terena u Sydneyju.

Nakon višemjesečnih nagađanja holivudski glumac Russell Crowe konačno je uhvaćen kako ljubi svoju novu djevojku Britney Theriot, za koju se nagađalo da mu je više od dobre prijateljice.

Novi par viđen je kako razmjenjuje strastvene poljupce tijekom teniskog meča u Sydneyju. 53-godišnji Russell djelovao je potpuno zadivljeno novom djevojkom, s kojom je glumio u u filmu “Broken City” 2013. godine i koja je od njega mlađa 26 godina. Golupčići su čak uskladili i outfite, on je odabrao crni sportski komplet kratkih hlača i polo-majicu, a ona kratku suknju za tenis i sportski top.

Fotografije pogledajte ovdje.

Nakon što su prvi put viđeni zajedno u javnosti, Russellovi obožavatelji došli su do zaključka kako je Britney preslika njegove bivše supruge i glumice 51-godišnje Danielle Spencer. Bivši supružnici razveli su se 2018. godine nakon 15 godina braka, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Tennysona i 16-godišnjeg Charlesa, a Russell je razvod teško prihvatio.

No čini se kako je utjehu pronašao u mlađahnoj Britney, s kojom kao da ponovno proživljava vlastitu mladost. Uz to pokušava i vratiti kilograme iz mladosti nakon što se udebljao za potrebe snimanja svog novog filma “Bijesan.