Published On: Sat, Jul 29th, 2017

Sin urednice “Avaza” izboden u središtu grada

Sin glavne i odgovorne urednice “Avaza” Dženane Burek izboden je u četvrtak uvečer u centru Sarajeva. Vedran Mulabdić, ministar unutarnjih poslova Sarajevske županije, rekao je “Nezavisnim novinama” da se to doista dogodilo, ali da ne može davati više informacija i da su sudionici tog čina poznati policiji.

“U tijeku je istraga i nema razloga za zabrinutost građana, a ni novinara i pobrinut ćemo se da ovaj slučaj riješimo. Sve dodatne informacije bit će poznate nakon što bude okončana istraga”, kazao je Mulabdić.

Pokušaj ubojstva, kako je objavio “Glas Srpske”, dogodio se ispred sarajevske Katedrale, kada je maloljetni sin urednice “Avaza” šetao s društvom.

Ničim izazvan, izvjesni Hadžibajrić, za koga se zna da je iz kriminalnog miljea, sina Dženane Burek je prvo udario ramenom, a potom je izvadio šrafciger i izbo ga.

“Prvo ga je ubo u butinu, a potom u koljeno. Sva sreća pa nije pogodio arteriju”, rekao je sugovornik “Glasa”. “Nije isključeno da se ovo dogodilo zbog pisanja ovog lista i otkrivanja svega što se događa u Sarajevu i širom BiH, ali je nevjerojatno da netko napada djecu”, kazao je neimenovani sugovornik./HMS/