Published On: Tue, Sep 5th, 2017

Glasnović viđen kako na Hreliću prodaje jeftinu desničarsku retoriku

Glasnović, poput većine umirovljenika na Jakuševcu, jeftino prodaje robu upitne vrijednosti što mu se godinama nakupljala u podrumu – svijesti.

Zagrebački sajam na Jakuševcu, popularni Hrelić, gotovo je 5 desetljeća svojevrsno okupljalište svega, svakoga i svačega. Zbog slabe ekonomske situacije, sve više ljudi primorano je kako prodavati, tako kupovati robu niskih cijena, upitne vrijednosti i kvalitete, kako bi malo smanjili pritisak na svoj ionako anemični mjesečni budžet. Ove nedjelje, među mnogobrojnim umirovljenicima koji su od doma donijeli hrpu beskorisnih stvari, da ne kažem smeća, viđen je i umirovljeni general Glasnović kako prodaje jeftinu desničarsku retoriku.

“Hrvatska živi u udbaško-komunističkom kalifatu! Stop širenju veliko-srpske propagande i falsificiranju povijesti! Dijaspora je srce Rvatske! Hrvatska živi u udbaško-komunističkom kalifatu! Ajmo, još malo pa nestalo!”, vikao je Glasnović, sjedeći pored zelene cerade pune jeftine desničarske retorike i domoljublja, dok se tek poneki prolaznik nakratko zaustavio ne bi li bacio pogled na tu hrpu smeća.

Za kraj mogu samo zaključiti, kako na svu sreću autor ovog teksta ove nedjelje nije kupio ništa od sve te jeftine Glasnovićeve retorike i kontradiktornosti, jer bi u protivnom pisao kako je Glasnović viđen u Konjščinskoj, kako hrvatskim građanima prodaje svoju ideologiju, jeftinu bofl robu iz uvoza.