Published On: Pon, lis 5th, 2020

Glasnović prijetio uredskom inventaru Željka Komšića: ‘Rekao mi je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac!’

Tajni uposlenik u uredu Željka Komšića, koji se po ErHaziji u šali predstavlja kao  Drago Pilsel – slobodni novinar i tako crpi grantove RH Vlade,  ispričao je kako je sjedio u jednom restoranu kada mu se približio Željko Glasnović. Mahao je rukama i mislio je da će ga udariti. Sve je prijavio policiji

Bojković: ‘Sljedeći je Patrik’, Čelić: ‘Mislim da Bojković baš previše s**e, želim ga razbiti…’

U jednom zagrebačkom restoranu verbalno je napadnut novinar Drago Pilsel, a kako je ispričao za Dnevnik.hr, napao ga je bivši saborski zastupnik Željko Glasnović. Sve je prijavio policiji.

– Ja nisam vidio da tamo sjedi Glasnović. Uglavnom, dolazio je prema meni i ja ga nisam odmah prepoznao jer nisam imao naočale. Stavio sam ih i odmah ga prepoznao. Mahao je rukama pa sam mislio da će me udariti. Pripremio sam se za udarac i odmaknuo se unazad – ispričao je.

Tvrdi da mu je Glasnović govorio da je “isti kao i oni koji su ubili pola milijuna Hrvata”.

– Ponavljao je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac. Imao je tih svojih pet-šest tema koje je ponavljao. Ja se znam braniti, ali on je bio vojnik i nikad ne znaš – priča Komšićev uredski inventor.

Konobar je zamolio Glasnovića da se udalji i vrati za svoj stol.

– Ja sam samo govorio: ‘Molim vas, samo se maknite’. Kad je istrošio repertoar otišao je za svoj stol, uzeo jaknu i otišao – kaže Drago Pilsel.

Dodaje kako ne zna što je natjeralo Glasnovića na ovakvu reakciju, no da je Glasnović ljut na njega već neko vrijeme te da ga je prozivao još u parlamentu. Ipak, Pilsel kaže da je ovo bilo “iz vedra neba”.