Published On: Sri, kol 17th, 2022

AH TI GERMANI, ANGLOSAKSONCI I TA NEIZGOVORLJIVO TEŠKA RIJEČ “OPROSTI”: Mi još čekamo ispriku, a isprike od te bagre nema….

“Dragi” OHR mi vam nismo HDZ. Mi smo vam Poskok. Bliži smo narodu od HDZ-a.

Nismo ni fraturice ni fratrizani.

Ne ljubimo vam ruke niti vas tapšemo po ramenu.

Nikada vas nećemo osloviti s “gospodine” “uvaženi” ili “vaša ekselencijo”.

Zašto? Zato što nam se gadite. Manje više svi. Lajčak doduše ne, brzo ste mu skresali krila, ali ostali da.

Od prvog dana gadi nam se vaša umišljenost, vaše arijevstvo, vaš austrogermanski stav da ste u pravu čak i onda i kada vam se po stoti put na tanane pojasni što činite, da silujete naš ustav, da koljete međunarodno pravo i da ste u naprosto u krivu.

Presudom Ljubić,  vi to jako dobro znate, kompromitiran je kompletan rad OHR-a od Daytona na ovamo.

Već prvi dan nakon nje bili ste dužni poništiti Petritscheve amandmane koji su potpuno promijenili ulogu Doma naroda. Ulogu za koju se zalaže i o kojoj govori upravo presuda Ljubić.

A vi niste učinili ništa. Jer ste prokleto loše organizirana mafija. A ne nekakva ured visoke moralnosti. Saudijska, turska, austogermanska, anglosaksonska mafija. Mešetari duša i sudbina za vas oduvijek nižih slavenskih naroda.

Pročitajte presudu Ljubić i shvatit ćete da je upravo OHR narušio osnovi uvjet mira koji je usklađen između Bošnjaka i Hrvata kao vrhovni uvjet konsocijacijskog ustava donešenog u Washingtonu.

Došli ste s tu s našom dozvolom, da štitite mirovni ugovor. A onda ste jednostavno preko noći izbrisali iz ustava osnovni uvjet mira poradi kojeg su Hrvati pristali odreći se teritorijalnog federalizma i pristati na institucionalni federalizam.

Tko vas je ovlastio za to?

Kog ste pitali smijete li to činiti?

Otkud vam pravo našoj generaciji oduzeti demokratsko pravo na pluralizam i slobodu?  Poznajete li ikog iz naše generacije? Ili su svi vaši sugovornici i dalje Selme, Mirsadi i Razije?

Kako bi vama izgledalo da neki Hrvat, Bošnjak, Srbin u vašoj zemlji suspendira ustav generaciji vaše djece? I zbije ih u jednu partiju? Oduzme im pravo na pluralizam?

Je li itko od vas ikada pomislio koliko je štete vaš ured napravio narodima i građanima BIH?

Na koliko ste desetljeća odgodili šanse za BIH? I jeste li joj , što mislite, zauvijek presudili?

::::::::::::::::::::

Nama nećete nuditi mrvice.

Prevedite ovaj tekst svojim šefovima i poručite im sljedeće: 

 1. Tražimo jasnu ispriku OHR-a  hrvatskom narodu u BIH. Narodu kojem ste namijenili ulogu mučenika.
 2. Tražimo odštetu za pljačku Hercegovačke banke, vraćanje opljačkanih sredstava iz Raiffaisena, izručenje Wolfghanga Petritscha pravosudnim tijelima u Hercegovini te oduzimanje njegove imovine u Hrvatskoj i prenošenje iste u vlasništvo BIH.
 3. Tražimo izručenje Valentina Inzka pravosudnim tijelima u BIH te pokretanje istrage za udruženi zločinački poduhvat “Državnog udara na BIH” te za kazneno djelo udruživanja u mafijašli kartel s vladom Platforme, kojoj je služio kao koruptivni sigurnosni osigurač dok su Nikšićevi i Lijanovićevi te Jurišićevi ljudi pljačkali građane FBiH u milijunskim iznosima.
 4. Tražimo pokretanje istrage protiv Patricka Moona, US ambasadora koji je s Inzkom činio to isto, dodatno građanima FBIH uskraćujući ustavno pravo na slobodu govora. Isti je organizirao panele širom FBIH s idejom preustroja FBIH no prije samih panela, na koje je dovodio naciste iz HSP-a da ga hvale, protuustavno je pobrojao prijedloge koji su bili cenzurirani za predlaganje. Time je ne samo djelovao protiv Ustava BIH koji zabranjuje cenzuru i jamči slobodu govora, nego i protiv svih amandmana vlastite države. Koja se diči kao svjetski oltar slobode.
 5. Tražimo ispriku Anti Jelaviću, te zaustavljanje svih potjernica protiv njega, protiv čovjeka koji je štitio Ustav BIH od vašeg nasrtaja na taj isti Ustav, ispriku čovjeku kojem ste smjestili tucet perfidnih  optužnica za djela koja nije počinio.
 6. Tražimo zatvaranje ureda OHR-a ili u najmanju ruku obećanje da više nikada nitko iz Austrije i UK neće biti na čelu OHR-a.
 7. Tražimo dokaz da je šef OHR-a u BIH imenovan u skladu sa zakonom i uz suglasnost Vijeća Sigurnosti.
 8. Tražimo ispriku i od sadašnjeg US ambasadora u BIH zbog činjenice da je pisao State Departmentu kako Selmu Cikotića treba zaštititi od možebitnog kaznenog progona, iako je znao da je Cikotić trebao biti na optužnici za ratne zločince nad civilima Bugojna. Hrvatima. Time je direktno korumpirao sudstvo u BIH i svoj obraz. Te osramotio US državu.
 9. I od njega tražimo da napusti BIH. Jer netko tko štiti potencijalnog masovnog ubojicu ne može biti čovjek od našeg povjerenja.
 10. Uz to sve tražimo od vas da prestanete biti toliko prpošni i nadmeni. Idete nam na živce.Ili to ako već činite, činite tajno. I sa svojim jaranima iz Sarajeva.Ne iskačite iz naših medija. Obraćajte se jaranima iz proisilovskih medija. Istih onih medija koji ne smiju objaviti činjenicu da je SDA dala tri napadača na WTC i spremila Al Qaedinog čovjeka u BH diplomaciju.
 11. Ukratko, iritirate nas, nemate naš respect i idete nam na živce. Prekršili ste međunarodno pravo, pogazili ste mirovni ugovor koji ste trebali štititi i i idalje se namećete kao nekakav autoritet nekome. Iako niste čak niti imenovani po zakonu.I sada nam nudite mrvice, u nadi da ćemo zagristi, i time priznati i dalje vaš autoritet?
 12. Nudite ih HDZ-u. Oni su vam zadnja nada.  Oni koje ste najviše i progonili. Uopće ne sumnjamo da će udovoljiti vašim željama iako bi vam trebali zalupiti vratima, da iti malo drže do sebe. Evo što ne drže do nas.

Sretno na izborima. I s “Izbornim zakonom”.

Može vas sram biti.

 

 

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
1 mjesec prije

Ajmo vi iz HNSa samo prekopirajte ovaj članak i svakih 15tak dana šaljite na adresu đihadista tj na adresu OHR u sarajevstan dok se ne raspadne taj protektorat zvan Bejiha jer očito da nejmate mudica za napisati i poslati ovakav tekst što je žalosno i jadno!

Last edited 1 mjesec prije by Josip Broz TiTo🇭🇷
Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Josip Broz TiTo🇭🇷
1 mjesec prije

Zanimljivo, Anglosaksonci sigurno mrze komunizam i jednostranacje. A u pravo su to od Hrvata napravili – JEDNOPARTIJSKU NACIJU s elementima vjerskog uticaja a vjera im dodje da jos vise zatucaju sve nas a u ovom slucaju Hrvate.

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Jadno osune, ćeno pot, ure si ti !!!

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Kresimir !.!!
1 mjesec prije

Jesam jesam.
Evo isao na Antraktik da se osu.netim. Pingvini me obrezali.

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

uštrojeni pingvinu ,, sikter ❗

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Pa gdje si ti ne veći satiričaru na Poskoku… nije te valjda vjera zatucala… trebao si naučit dosad da Britanci ono što imaju vrijedno kod sebe ne izvoze u kolonije. U kolonijama preferiraju kontrolirani kaos.
Drži se ti satire to ti bolje ide 🤣

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Evo ti si postao satiricar u pokusaju HAHAHAHA

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Jbg.. važno je učestvovati.
Imam dobre uzore poput tebe pa možda i ja postanem satiričar.

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

A zasto ne napravis sebi nick? Hocu da znam kad mi odgovaras a ne da se mislim.

Satira u pokušaju
Satira u pokušaju
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Nisam ti ja često na Poskoku. zadnji put kad sam bio pravili smo neki roštilj. Skontao sam da si ti jedan od rijetkih na ovom portalu što nije pun mržnje pa ti se zato i javim.
Nemam uvijek vremena gledati komentare ali ponekad uz kavu pročitam nešto da ubijem vrijeme.

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Satira u pokušaju
1 mjesec prije

E super pokusaju nek si nick napravio.
Ja sam ove godine skontao da na Poskoku imaju komentari i ono znas, oni jesu ruzni ali kad skontas ovo je sve nasa vrsta humora i meni je smijesno ove uvrede i to, zato uzivam biti ovdje.

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Kmeee

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HB
1 mjesec prije

Kmeee