George Clooney: ‘Plačem barem četiri puta dnevno od umora’

George Clooney (56) pojavio se na premijeri svog filma ‘Suburbicon’ na filmskom festivalu u Torontu. Mnogi su primijetili da je vidno mršaviji te da ima velike podočnjake. Novopečeni tata blizanaca Elle i Alexandera na crvenom se tepihu raspričao o svom ‘novom’ životu.

“Divna su djeca. Ne plaču puno. Ja plačem više od njih. Plačem barem četiri puta dnevno. Od umora”, rekao je glumac i redatelj.

Oskarovac je istaknuo koliko se divi svojoj supruzi Amal (39) koja nad njima bdije cijelo vrijeme.

“Znao sam otprilike što me čeka i kakav će mi život biti. Svi moji prijatelji imaju djecu, a krsni sam kum bio barem 20 puta. Ono na što nisam bio spreman je to koliko je kompliciranije imati blizance od samo jednog djeteta. Ne radi se samo o dvostrukom poslu, jer ja im trenutno nisam niti najmanje važan. Sve što žele je hrana, a ja im nemam što dati osim tu i tamo bočicu. Najvažnija im je Amal. Toliko joj se divim jer se trudi dojiti ih, pa zbog toga spava možda dva sata u komadu, a ljubav koju osjećaju prema njoj nešto je neprocjenjivo”, otkrio je Clooney koji je novinarima i pokazivao fotke svojih blizanaca koje mu je slala Amal.

Za malenu Ellu kaže da je ‘profinjena na majku’, a Alexander ‘samo jede i ispušta zvukove’.