Published On: Pon, svi 11th, 2020

GENIJALNO: Džihadisti SDA, koji rade spin oko mise, u želji da Hrvate predstave kao Ustaše, zaboravili ukloniti ovu izjavu svojeg janjičara

Vinko Puljić i Željko Komšić sjajno skaču po notama džihada. Sve to iz pozadine sklada siva eminencija Duboke države. I njihov monsinjor Tomašević. Treći sluga džihada. Mala je naime razlika između nekidašnje rečenice Željka Komšića “Armije BIH je antifašistička” i one od jučer “Ne nasjedajte na podvale ustaških ideologa”.

Cilj je predstaviti jednu vojsku kao ispravnu i antifašističku. Srbi su već predstavljeni kao genocidan narod. Kad se Hrvate zalijepi za Ustaštvo, kad stigma postane nepoderiva a HVO postane samo i samo UZP, nikako oslobođenje Bihaća ili zadebljanje pojasa oko Sarajeva, onda je sve spremno za odstrijel.

 

A glupi Hrvati kao i uvijek nasjedaju. Oni doista misle kako je Puljić eto baš slučajno pristao na ovaj posao za prljavu raju s Uskršnjeg domjenka. Za Ustaše se zna da su glupani. Za Počasni Bleiburški vod također. Oni i danas dijele hrvatske žrtve drugog svjetskog rata na naše i vaše. Ne pada im na pamet otići na Sutjesku i zapaliti svijeću ili napraviti zajedničku misu za nevine žrtve katolika partizana i katolika svih drugih vojski. Ako je do mise jelte.

Međutim nije do mise.- Počasni Bleiburški vod ne može se riješiti ustaške klice u sebi. Oni i pored svog zla koje ih je ta ideja koštala i dalje imaju fetiš na Sarajevo. Džihad city. Od Hrvata očišćen grad. Grad u kojem katedrala nije odavno već bogomolja nego skulptura. Pošto je samo prazni beton s vanjštinom.

 

 

Predsjednik DF-a Željko Komšić je gostujući na N1 komentirao odlazak Suzane Galić Franjke, zastupnice Demokratske fronte u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i nositeljice liste ove političke stranke u Hercegbosanskoj županiji za ovogodišnje Opće izbore u Bleiburg.

Komšić je rekao da joj ne zamjera na tome, već da joj samo zamjera što je to učinila o državnom trošku. Događanja u Bleiburgu s kraja Drugog svjetskog rata je okarakterizirao kao “zločinom nad onima koji su se predali”.

– Bila je 2015. godine, i ono što joj ja zamjeram, i to sam joj rekao, jeste što je išla o državnom trošku. A ako me pitate koji je moj stav o Bleiburgu ja ću vam ga slobodno iznijeti, možda će vas začuditi, rekao je Komšić.

Na potpitanje voditelja da ga iznese, Komšić je odgovorio:

– Dakle, u Bleiburgu je u onom trenutku, bez obzira što su to “moji” oni koji su pucali, počinili zločin nad ljudima koji su se predali. I to je zločin. Bez obzira o kome je riječ, o kojoj vojsci je riječ. Dakle, s tog aspekta, gospođa može uraditi i misliti štoa god hoće – to je njeno pravo. Ja ne bih otišao, ali to je njen izbor. Ako me pitate što se dogodilo u Bleiajburgu, po mom mišjenju i onome što ja znam, dogodio se zločin, rekao je Komšić i ponovio da mu je sporno što je Galić Franjka u Bleiburg išla državnim parama./HMS/

 

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x