Published On: Čet, ožu. 24th, 2016

FURHER TV: Zašto se posljedice etničkog čišćenja, u slučaju Hrvata, ne bi legalizirale?

Kaže ovo Zlo sinoć – “hoće li se Hrvati morati prebrojavati za konstitutivnost s obzirom na iseljavanje”. To što FTVSDP TV postavi kako “znakovit upit” postaje programska egida SDP-a za par dana budući da se radi o jednoj te istoj organizaciji na dvije adrese. SDP je jedina stranka u Europi koja osim državnih objekata komunističke BIH, koje je privatizirala ima i privatiziranu državnu televiziju iako se radi o državi višestranačkog sustava. SDP naravno u svoj amanet nije uzeo odgovornost komunističkih zločina. Samo nekretnine. Privilegije da. Odgovornost se ne može dati u kiriju.

Dakle FTV je krenula u propagiranje legalizacije etničkog čišćenja. I uvođenja fašizma kao demokratske stečevine. Al samo kad su Hrvati u pitanju. I sve to bez straha od RAK-a. Neće RAK svoju stranku.

 

Nikola Zirdum l poskok.info

Hajdmo se koristiti logikom gore pomenutog Zla, pa princip FTV-a na Hrvate primjeniti na cijelu BIH:

Zlo nije upitalo hoće li se Ostali izbaciti iz ustava BIH s obzirom koliko ih je prema zadnjem popisu. Najveći broj “otišlih” u ratu , ako se gleda postotak pojedinih grupa jesu Ostali.

Zlo također nije upitalo – hoće li se Bošnjake i Hrvate izbaciti iz Ustava RS-a kao i Srbe iz Ustava FBIH s obzirom na njihov postotak tamo. Jer “otišli su”.

I što će Bošnjacima u Srebrenici posebni uvjeti kad su oni “otišli” iz Srebrenice onako kako su Hrvati “otišli” iz Trusine i kako su Srbi “otišli” iz Dobrovoljačke npr?

15.000 građana sa BH putovnicom, ne dakle RH putovnicom napustilo je od kraja 8-og mjeseca FBIH i naselilo Njemačku. Loigčno je zaključiti da se radi o Bošnjacima.

Zlo o tome nije uradilo prilog.

Inače OSCE je pohvalilo rad FTV-a kod izbora 2014-e godine kao uravnotežen i nepristran.  Apsolutno, apsolutno je OHR u pravu.

Predstavljanje DF-a SDP-a NSRZB-a, SDA i HSP-a doista je bilo uravnoteženo. Štoviše može se čak zaključiti da su Hrvati bili privilegirani. Jurišić i Lijanović nisu iskakali samo u obrazovnom dijelu programa ove nacionalističke vojne utvrde zvane FTV.

Ne samo zato što oni nemaju šta edukativno za reći nego stoga jer FTV nema obrazovnog programa uopće. Potpuno su posvećeni propagandi.

Način uređivanja Dnevnika, Darijan objektivni Babić kojem docira Lagumdžija, prikrivanje afere Reket, uređivanje vijesti putem mobitela prvaka SDP-a koji su zvali usred emisija “nezavisnu” FTV, ništa to OSCE-u nije bitno.

Što je najtužnije u svemu, komunistički kadrovi koji su osmislili FTV osmislili su i zakon po kojem su nesmjenjivi.

Ovo je jedina TV kuća u bivšim komunističkim zemljama na kojoj nikada nije došlo do smjene komunista.

A naivni OHR sve je to lijepo opečatio, nasjedajući na priču totalitarista, staljinista i marksista kako su oni zapravo danas liberalni demokrati i socijaldemokrati. Ljudi kojima je kršenje ljudskih i građanskih prava dio jutarnje gimnastike.


Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer