Published On: Sun, Jul 26th, 2020

FRA MARIO KNEZOVIĆ: “Ubijajte, varajte i bit ćete ministar; Sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje BiH”

-Kad će dominantni bošnjački političari prestati urušavati i uništavati BiH? Zar nije uništavanje i najgrublje devastiranje života i suživota imenovanje ministra Selme Cikotića koji se dovodi u izravnu vezu odvođenja u ubojstva Hrvata u Bugojnu, pita se fra Mario Knezović, poznati hercegovački franjevac i komunikolog.

-Je li ta i takva politika, takav pristup poruka drugima . ubijajte, kradite, činite bezakonje i možete dogurati daleko? Je li to politika koja misli graditi BiH?, nastavlja Knezović s pitanjima.

Mišljenja je da je sada sve razotkriveno.

-Sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje Bosne i Hercegovine. Oni jasno po svojim dužnosnicima kažu da grade svoj nekakav prostor u kojem se nagrađuju oni koji su okaljali savjest u proteklome ratu u „čišćenju“ prostora od onih koji nisu njihovi, piše Knezović na Facebooku.

Ovu Bosnu i Hercegovinu, nakon što ju je nepravedni Dayton uništio do polovice (dodjela polovice RS-u), smatra Knezović, sad će biti konačno dokrajčena nerazboritom i pogubnom bošnjačkom namjerom.

-Bosna i Hercegovina u kojoj se imenuju za ministre osumnjičeni ratni počinitelji ne može biti ničija domovina. Tim postupcima ona može biti samo domovina kriminalaca, lopova, prevaranata, nasilnika, osumnjičenih ubojica i korumpiranih političara, napisao je Knezović na svom Facebook profilu, prenosi HMS.ba

 

UBIJAJTE, KRADITE, VARAJTE I BIT ĆETE MINISTARKad će dominantni bošnjački političari prestati urušavati i uništavati…

Posted by Fra Mario Knezović on Saturday, July 25, 2020