Finale Kupa Herceg-Bosne na Pecari

Osvajač Kupa Herceg-Bosne plasirat će se na završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine 

Košarkaši Širokog i Zrinjskog u petak, 29. prosinca, s početkom u 18.00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu igraju finalni susret Kupa Herceg-Bosne.
”Nakon tri vezane pobjede u Prvenstvu BiH (Radnik i Mladost u gostima, i Student kući) raspoloženje u momčadi je odlično. Smatram da te pobjede jako puno znače našim mladim igračima. Malo smo se odmorili za ove blagdane, no, već od danas se pripremamo za finale Kupa Herceg-Bosne protiv Zrinjskog.
Zrinjski je favorit zato što igra Drugu ABA ligu, i zato što u svojoj momčadi imaju dosta iskusnih i kvalitetnih igrača. Međutim, mi igramo kući i dati ćemo svoj maksimum kako bi došli do pobjede i tako se plasirali na završnicu Kupa BiH. Pozvao bih publiku da nas dođu podržati u što većem broju”, izjavio je za klupsku stranicu trener Širokog Damir Vujanović.
Podsjećamo, osvajač ovog natjecanja plasirat će se na završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine. Istog dana u 16.00 sati odigrat će se finale ovog natjecanja za žene, a sastaju se HŽKK Livno i HŽKK Zrinjski 2010.
bljesak.info