Published On: Sri, ruj 1st, 2021

FENOMEN SLAVE MALNAROVIH ANĐELA: U Zagrebu je umro i Laki. Bit će pokopan tiho. Ministri mu neće doći na sahranu. No Hrvati ga masovno obožavaju…

Nedjeljko Badovinac Jumbo, koji se proslavio produciranjem ‘Noćne more’ Željka Malnara, potvrdio je za 24sata da je preminuo njegov prijatelj Ivica Lako Laki, koji je igrao u spomenutom showu.

Kako je rekao, Laki je preminuo kod kuće, a u srijedu je trebao biti u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu. Od prijatelja se oprostio i putem svog Facebook profila.

– U utorak u 20.30 prestalo je kucati srce našeg dragog Lakija. Počivaj u miru, dragi Laki – napisao je. U komentarima su se od njega oprostili brojni prijatelji, poznanici i fanovi.

Ove godine navršava se 29 godina otkako se kultna emisija Noćna mora počela prikazivati na malim ekranima. Od 1992. pa do 2010. mnogi su probdjeli noći čekajući što će izvesti Željko Malnar i njegovi gosti.

Prije nekoliko dana Jumbo je pozvao sve da mole za Lakija.

– Laki dragi, drži se. Bio je u bolnici i doktor je rekao da mu ni kemoterapija ne može pomoći. Baš me pogodilo. Živimo u nadi i molimo za našeg prijatelja – dodao je.

Od njega se oprostio i kolega Sead Hasanović Braco.

– Napustio nas naš Laky. Počivao u miru Božjem. Izuzetno dobar i pošten čovjek. Bok, Laky – napisao je./HMS/

guest
nije obvezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x