Published On: Thu, Aug 20th, 2020

“Fatalna” Saška koja je osuđena zbog ucjenjivanja fratra snimcima seksa je kandidatkinja na izborima

U bh. politici ima mjesta za sve, pa tako i za nemoralne ucjenjivače, manipulatore i ljude bez bilo kakvog morala.

Uz mlade, obrazovane i odgovorne ljude Modriču učinimo boljom radom ljubavlju i voljom – ovom poletnom porukom Demokratski narodni savez nastoji uvjeriti građane Modriče da na predstojećim lokalnim izborima svoj glas povjere kandidatima ove stranke. Jedan od aduta DNS-a je Saška Kovačević kojoj je na izbornoj listi za odbornike u Skupštini općine Modriča pripalo visoko, peto mjesto.

Saška Kovačević je jedna od najpoznatijih stanovnica Modriče, bila je prava medijska zvijezda prije tri godine kada je bila središnja figura u lokalnoj aferi koja je zapalila cijelu regiju, piše Avaz.

Sve je počelo krajem 2017. godine kada je tadašnja 22-godišnjakinja Saška Kovačević, u Modriči poznatija kao “Fatalna Saška” optužena da je porno snimcima ucjenjivala lokalnog fratra zbog čega je na sudu u Doboju osuđena na godinu dana zatvora.

Saška je sa dvojicom svojih prijatelja, ili bivših momaka Aleksandrom Vasiljevićem i Milom Joksimovićem uhićena pod sumnjom da su od župnika ucjenom izvukli skoro 250 tisuća maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti vidieosnimke njegovog navodnog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom S. Saška je priznala krivnju i nagodila se sa tužiteljstvom na godinu dana zatvora.

Prevareni, opljačkani i osramoćeni svećenik tijekom 2015. godine nasjeo na klopku koju mu je priredio ovaj trojac sa “fatalnom Saškom” u glavnoj ulozi. Ona je, kako su izvještavali mediji, fratru mjesecima izjavljivala ljubav, napadno mu se udvarala, posuđivala od njega novac, da bi jednom prilikom nakon njenog udvaranja završili sami u župnom uredu. Prije nego što su prešli na stvar Saška je zamolila fratra da zaveže oči, pa da pristane da ga lisicama veže za stolicu, jer je previše stidna pa ne želi da je vidi razgolićenu. Nakon što je fratar pristao na ovu ljubavnu igricu, u prostoriju je ušla druga djevojka, izvjesna Danira S., koja je sa njim obavila ljubavni posao, dok su cijeli događaj video kamerom snimali Saška i njeni suučesnici.

Potom su nesretnog svećenika uslijedili mjeseci i godine pakla, trojac prevaranata, među kojima je bila i Saška Kovačević ucjenjivali su ga snimkom i uzimali novac od njega kako ne bi objavili sramotni događaj, sve dok se tokom 2017. godine on nije odlučio prijaviti cijeli slučaj policiji. Uslijedilo je uhićenje Saške i njenih partnera u prevari, te presuda na godinu dana zatvora koju je u međuvremenu odležala.