Published On: Pon, stu 29th, 2021

FASADE SU OBNOVLJENE, MUZEJI ULICKANI, VRIJEME ZA DUH! Tjedan duhovne obnove u Mostaru, Don Damir Stojić u Franjevačkoj, Blanka Vlašić u Katedrali

Tjedan duhovne obnove u Mostaru! U utorak, 30. studenoga u Franjevačkoj crkvi u Mostaru predavanje ima Don Damir Stojić uz Božju pobjedu, dok će svoje svjedočenje u Katedrali imati Blanka Vlašić u četvrtak, 2. prosinca.

U organizaciji Frame i Franjevačkog svjetovnog reda (FSR-a) organizira se Otvoreni susret na kojem će predavanje imati Don Damir Stojić, župnik župe Duha Svetoga u Zagrebu veliki propovjednik i bivši studentski kapelan na temu “U svijetu imate muku, ali hrabri budite ja sam pobijedio svijet”. Predavanje će biti u utorak, 30. studenog u 20 sati u Franjevačkoj crkvi.

Predavanje će pratiti Katolička karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda”.

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena Blanka Vlašić, dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, svjedočila je 2018. godine na Mladifestu u Međugorju. Sportska diva tada je vrlo je emotivno i iskreno svjedočila o svom obraćenju i putu do Boga. Svoju je životnu priču ispričala na vanjskom oltaru iza crkve sv. Jakova mladima iz 72 zemlje svijeta.

Sportska diva Blanka bit će gošća na tribini pod nazivom ”U zdravom tijelu zdrav duh”. Tribina za mlade održat će se u katedralnoj dvorani u Mostaru u četvrtak, 2. prosinca s početkom u 20:00 sati. Predavanje slično ovom, koje će bit upriličeno u Mostaru, Blanka je održala na Humcu u Ljubuškom. Na tom predavanju Blanka je iznijela svoje svjedočanstvo i govorila je o njezinom putu s Gospodinom./HMS/

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare