Published On: Sri, tra 20th, 2022

Evo zašto Schmidt i OHR ne sankcioniraju antidaytonske Muslimane. Nije razlog u onome što ste do sada mislili…

Jasno je da Schmidt neće kazniti niti jednog od vođa ratnog i poratnog džihada u BIH nit Bakira nit Džaferovića nit vojnika džihada Komšića, čovjeka koji je pucao u Hrvate koje danas predstavlja a  zbog tvrdnji da Armija BiH nije počinila zločine.

Neće ih kazniti zbog tvrdnji da ABIH nije počinila genocid u Grabovici koji zbilja jeste počinila, niti zbog tvrdnji da nije iskorijenila Hrvate u Kaknju i Trusini koje fakat jeste iskorjenika, ni zbog stava da ABIH nije ubijala u logoru Iskra u Bugojnu gdje jeste bjesomučno ubijala, i to daleko više ljudi nego ih je ubijeno u Dretelju i Heliodromu pomnoženo s brojem 10, i sve to naravno bez Haaške presude.

Neće Schmidt kazniti ove suradnike  Muslimanskog bratstva i kadrovike diplomatskih kadrova Al Qaede u BIH diplomaciji i onda kada kažu  da  Armija SDA nije ubila 8-ero djece na ljuljačkama u Vitezu, da nije ubijala na Ozrenu obrednim klanjima, da nije ubila na Uzdolu djecu i da je ta Armija posve nevina armija koja nije organizirala logor Silos, logor s najdužim stažom u BIH, kao niti logor u Jablanici, u kojem su jebote ča i djecu držali zatočenima.

Sve ove tvrdnje su dokazano točne, neki zločini su i presuđeni, većina naravno nisu, niti će biti ikada no   prema Inzkovom zakonu Schmidt je već morao povući neke poteze, smjeniti tužitelje, pokrenuti procese protiv džihad trojke a prema presudi Ustavnog suda BIH već je morao nametnuti amandmane na Izborni zakon.

Da ne govorimo o sankcijama koje im je morao lupiti zbog napada na Ustavni poredak, zbog ponovljenih zahtjeva za rušenjem Doma naroda, koji je ustavna daytonska kategorija, niti zbog nazivanjem Ustava BIH primitivnim i nečim što je zamišljeno da se mijenja.

A koje bi tek doživotne sankcije dobili Dodik i Čović da su upotrijebili sintagmu “Okretanje mitraljeza prema Sarajevu” ili da je na njihovim skupovima prijećeno serijskim silovanjem Sebiji Izetbegovićevskoj a samom Bakiru nabijanjem na kolac.

Dakle, ništa od tog švabski krvosljednik, taj Christijan, ta dvogrba sarajevska kamila, kojem su se poklonili Fra Iko , Fra Mirko i ostala dobra raja malih unovčenih dobrih čobana,  učiniti neće.

Baš kao što Inzko nikada nije učinio ništa što bi razljutilo SDA i bosanske muslimane. Kao niti jedan njegov prethodnik.

Zašto je to tako? Zašto je na čelu OHR-a uvijek netko tako prividno jadan?

Je li stvar u kukavičluku?

Zašto toliko popuštaju bosanskim muslimanima?

U čemu je uopće stvar?

 

Za odgovor treba nešto širi elaborat pa uzmite zraka. Jer razlog vam se neće  svidjeti.

Do sada se OHR kukavičluk prema Mladim Muslimanima Bosne i ponekom s WTC-a tumačio na razne načine.

Jedan od argumenata bio je kako Zapad povlađuje bosanskim muslimanima na račun BH katolika i pravoslavaca kako bi poslao islamističkim režimima poruku da Zapad nije protiv muslimana. Pa na Kosovu i BIH to dokazuju lijepim primjerom. No nakon što su neki austrijski i njemački građani ubijeni od strane terorista koji su formirani u Bosni ili na Kosovu, i to nakon rata, ta teza ne pije vode. Zapad sigurno neće hraniti ideju koja će i u budućnosti kad se BIH integrira u EU (nešto što se nikad neće dogoditi)  ubijati njihove građane po europskim trgovima.

Bolje rečeno Zapad neće tu ideju  hraniti tek tako i džabe, tek samo  da pošalje poruku nekoj tamo Saudiji ili Turskoj ako će to dokazivanje za posljedicu imati silovane njemačke tinejdžerke ili pobijene građane Beča posred nedjeljnih trgova.

Razlog  dakle mora biti puno jači.

Drugi je argument bio da Zapad to čini jer osječa grižnju savjesti prema Srebrenici i generalno prema BH muslimanima.

I taj argument je pretanašan da bi bio istinit.

Grižnja savjesti naprosto ne postoji u globalnim političkim odnosima. Uostalom da su imalli grižnju savjesti 1995. ne bi natjerali Aliju da potpiše Dayton u kojem Srebrenica postaje Srbrenica.

Što se tiče grižnje savjesti prema Srebrenci OHR je imao do sada pregršt godina a i previše poluga moći da praktički od Srebrenice načini distrikt na tlu RS-a.

Formalno ne, al neformalno da, raznim posebnim zakonima i aktima mogli su to učiniti.

No Srebrenicom danas upravljaju sljedbenici Ratka Mladića a ne Bošnjaci. A Zapad kao da čini sve da se nikada ne ostvari spoj Federacije sa Sandžakom. Preko Srebrenice.

Da bi se, dakle konačno,  shvatio razlog 25-godišnjeg OHR-ovog nesankcioniranja onih Bošnjaka koji otvoreno ustaju protiv Daytona i BIH zakona,  da bi se shvatilo to bolesno povlađivanje najgorim političkim kreaturama u BIH, to ugodno druškanje autoriteta iz Međunarodne zajednice sa sarajevskim političkim polusvijetom važno je prije tog pojasniti neke stvari.

Surovost geopolitike

  1. Austrija, UK i sada Njemačka nikad se nisdu odrekle svoje kolonijalne uloge na Balkanu. One imaju živ geopolitički interes u BIH.Oni tu nisu nikada bili prijatelji nama i našim narodima.
  2. Njihov strah od Rusije i pokušaj kontrole Balkana putem kontrole srpskog proxy u BIH kojeg putem OHR-a nastoje držati u uzdi primarni je trigger koji ih vodi još od doba raspada Osmanije i aneksije BIH.
  3. Srpsko pitanje su u WWII pokušali rješiti davanjem naredbe svome plišanom psiću Paveliću da očisto srpsko pitanje zapadno od Drine. Svi koji vjeruju da je Pavelićev Srbokaust nad bio njegov privatni emotivni hir a ne želja Beča i Berlina politički su idioti. U samoj Hrvatskoj prije Pavelića najjača politička partija je srpskohrvatska koalicija i među samim Hrvatima ne postoji tolika mržnja prema Srbima.
  4. Prosperitet BIH, pomirenje njenih naroda itd. nikada nisu bili cilj našim “partnerima” iz međunarodne zajednice, pa tako ni našim najdražim ambasadama u BIH.One su zapravo 90-ih učinile sve da prodube naše međusobne mržnje i ne dopuste nam mirnu tranziciju u demokratske sustave.
  5. Svi planovi  i sve salvete koje su dovele do rata crtkarane su ili u Londonu ili u Beču ili Berlinu.
  6. Tek jedan onaj koji je nudio mir skiciran je u Lisabonu. U zemlji koja nema kolonijalne pretenzije u BIH. I zato visoki predstavnik u BIH nikad neće biti iz Lisabona. I zato Jose Cutiliero ne smije imati ulicu u BIH.

Efekt dinstane žabe

Kuhanje žabljih krakova u Hrvata i Srba i pretvaranje te dvije nacije u BIH  u domorodačka plemena kreketavaca u močvari, u populus koji odavno više ne rađa prkosnike i revolucionare, tek poslušnike i misionare, koji je zaboravio na svoje  Gavrile i Principe i koji  je polako prihvatio  živjeti na svojoj zemlji ponovno kao rob, u nekoj vrsti javno prihvaćenog ludila, u kojem ti je ponuđena tek pozicija poniženog  i gdje je tvoj vanjski imperator autoritet čija je riječ jača od Božije, dakle to i takvo kuhanje nas malenih OHR žaba,  proces je koji se ne može provoditi bez jakog suradnika na terenu.

Što će reći da  za proces neokolonijalizma, za tranziciju BIH iz ustavne demokracije u Inzkovat ili Schmidt-šogunat , kolonizator na tlu kolonije mora imati moćnog suradnika na terenu.

Tom suradniku mora se udahnuti epitet nevinog i moralnog. Ako treba i međunarodnim presudama.

Mora ga se ovjenčati certifikatom moralnog pobjednika. Zato taj neće biti presuđen u Haagu. Zato mu se neće spočivati obredna klanja i Prostor Džihada, niti pobijedna djeca na ljuljačkama u trenutku kad njegovi prvaci, dok šetaju Vukovarom , tvrde da njihova vojska nije radila zločine.

Domorodci – Suradnici na terenu moraju imati jak simbolički punkt. Dok oni domorodci koje potiremo će biti presuđeni. I njih ćemo vezati za loše simboličke punktove. Srbi su Srebrenica. Hrvati su Ahmići. Al Bošnjaci nikako nisu Grabovica, nit Ozren, nit WTC, nit Kazani nit Iskra nit Uzdol, nit Kakanj.

To su izuzeci. To nije Armija BIH bolan.

Demokratura, sankcije, procesi canceliranja, kršenja ljudskih prava, zaustavljanje istraga o ubojstvima Leutara i Šantića iza kojih stoji sam vrh SDA, amnestija SDA za napad na WTC, šutnja o Bin Ladenovoj BH putovnici, šutnja o Bin Šefiku i bin Turkovićki, bošnjakizacija medija, sudstva, tužiteljstva, diplomacije bez diploma, tajnih službi bez diploma, uz istovremeno moraliziranje o korupciji,   sve to je urađeno pod egidom višeg cilja. Više ideje. A ona je u uredima Kolonizatora. Čuvara Velike Ideje. I svog kolonijalnog cilja u BIH.

Tortura Višom moralnošću

OHR je od prvog dana svoje diktature napustio danu mu  ulogu ustavnog tumača, onoga koji je tu da odkoči zamrzavanje procesa i prestanak dijaloga. Ulogu moderatora među BH narodima samo onda kad zapne. Od prvog dana je  preuzeo ulogu ideološkog tutora kojeg u šali zovemo “dobri i dragi vođa”.

Visoki predstavnik je preko noći od običnog moderatora , ukazanim mu protudaytonskim bonskim ovlastima,  postao čovjek više svjesti i proširene aure. On ima treće oko. I protiv trećeg je entiteta.

Oko mu govori da bi Treći entitet mogao postati prijetnja njegovoj ulozi u BIH. Da bi značio kraj kolonijalizma i  da toj zemlji više ne bi trebalo OHR-ovo tutorstvo. Zato Oko plavo mrzi Treći  pravo.

OHR je ukratko na simboličkom  punktu nama nedokučive mitske Više svijesti.  Moralnog autoriteta novih vrijednosti koje mi ne razumijemo jer smo primitivni domorodci. Samo ih razumiju Bakir, Sebija, Šefik, Kavazović, njegov vehabija Nihad i uvaženi čika Schmidt.

S tog punkta nameće se nova vizija naše zemlje.

Ona mora biti utopijska, dakle daleka, neprovediva u bližoj budućnosti, ukratko irealna i nepragmatična. Jer samo utopijska vizija jamči vječnu poziciju kolonizatora. Vječnu kontrolu kaosa.

Zamislimo ukratko da se sutra nametne građanski , unitarni model BIH, u što bi se pretvorila BH stvarnost? I tko bi smio te procese uopće nadzirati? Tko bi preuzeo odgovornost za novi kaos?

 

No ideja se nameće iz dana u dan. Ma koliko bila daleka kao Cordoba. Jer upravo neprovodivost te ideje jamči trajan opstanak Kolonijalistu.

Nudim te nečim što nećeš, i što nisi u stanju konzumirati, potom te kamatarim jer to odbijaš, i opet iz pozicije uzvišenog.

To je savršeni model novih globalnih praksi koloniziranja. Nešto poput religije.

Nametnem ti moralni kodeks, koji stalno kršiš, jer ga nisi u stanju ispoštovati, potom te punim osjećajem grižnje savjesti, proglašavam te grešnikom, tjeram u ispovjedaonice i na mise. A ti mi u pokajanju gradiš crkve i džamije te puniš riznice.

OHR je postao religija. A ako se pobuniš, ako čak digneš pobunu imam dovoljno NGO pristalica svoje religije, domaćih domorodaca kao i dovoljno poluga moći da te slomim. I proglasim velikim grešnikom.

Uloga pobunjenika i vječnih grešnika protiv Visoke Moralnisti i Velikog Mita namijenjena je Srbima i Hrvatima.

Te pobune će se  lako gušiti.  Naročito ako se pobune odvojeno.

Uloga suradnika kolonizatora namijenjena je Bošnjacima. Oni su izabrani narod Schmidtov.

I sada dolazimo konačno do odgovora iz nasova teksta.

Ako bi se kojim čudom dogodila pobuna Bošnjaka protiv OHR-a, sustav kolonizatorstva se urušava. Zato se ona ne smije dogoditi. A kako znamo da se neće dogoditi? Tako što ih nećeš provocirati, sankcijama, bonskim ovlastima.

Doista kako svijetu u toj hipotetskoj situaciji bošnjačke pobune protiv OHR-a pojasniti da narod koji je sljedbenik Više ideje Države Bosne, Narod koji je branič Više Moralnosti,  Narod Žrtva, Narod Nevine Vojske koja nije ubila Augustinu i Mladenku, ustaje protiv ureda koji je navodno zagovarao istu tu Višu Moralnost?

Očito tada s tim uredom nešto nije u redu.

I tu bi nastupio njegov kraj.

Ako bi se pak doista dogodila pobuna Bošnjaka protiv OHR-a, OHR prestaje postojati u BIH a BIH prestaje biti kolonija.  A to bi značilo da Austrija i Njemačka više u BIH nemaju svoje kolonizatore s autoritetom faraona.

Eto odgovora zašto OHR ne kažnjava bosanske muslimane kada krše Dayton.

Ne zato što ga oni ne krše, ili zato što OHR to ne vidi, ili zato što OHR šalje poruku Saudiji nego stoga što OHR želi održati poziciju austrijske ili njemačke Porte nad Bosnom. Čuvaju svoju poziciju. Napadom na Bošnjake ju gube. Zato nema napada na Bošnjake.

I Bošnjaci to jako dobro znaju.

Toliko su svjesni te austronjemačke želje za opstankom u BIH da čak nakon duljih vremena pauze, s bonskim ovlastima prijete OHR-u da ide kući.

  • Sjetimo se da je Schmidtov bonski namet od neki dan došao nakon tjedan dana prijetnji koje su mu upućivane preko Komšića, Bakira i Silajdžića,nakon poruka “idi kući ako im nećeš ništa raditi”. Kome? Pa Srbima i Hrvatima.
  • Sjetimo se kad su Inzko i Petritsch potpisali najgore namete i zakone u BIH. I jedan i drugi na aerodromu. I jedan drugi pod pritiskom i prijetnjama.

S druge strane sporadičnim neorganiziranim pobunama Hrvata i Srba, domorodaca BIH,  protiv OHR-a ništa se ne mijenja i kolonizator ostaje na poziciji,  jer to se bune tek niske moralnosti, neprijatelji BIH. I ne bune se oni bez razlogoa. Bune se bolan jer OHR zapravo dobro radi svoj posao! Udario je točno tamo gdje treba i sad se niskosti bune!.  Takve pobune samo očvršćavaju OHR i njegovu ulogu u BIH.

Sve dok se ne dogodi organizirana hrvatskosrpska pobuna protiv OHR-a. Potpuno ignoriranje njegovih nameta i njegove uloge.

Sve dok srpski narod ignorira OHR a hrvatski ga priznaje ili obrnuto, sve dok srpski narod izlazi na neustavne izbore a hrvatski ih blokira, itd, nema hajra od rušenja režima.

Režima koji nikada i nije bio u Sarajevu. I koji je uzrok svih trvenja u BIH.

Shvatimo da Christian kao i Inzko kao i Petritsch tu nikada nisu bili zbog nas i našeg dobra. I da su bili i ostali tek istureni kolonizatori svojih velikih i bogatih carstava. Oni su Franzi Ferdinandi ovog vremena.

Prinčevi Habsburgerlanda koji  nam se smiju u facu, našoj lakovjernosti i našoj neobjašnjivoj lakoći prihvaćanja da su oni veći, važniji i snažniji autoriteti od nas, u našoj kući.

Iako odavno znamo da našu kuću oni oduvijek smatraju svojim izgubljenim teritorijem.

I koji se u BIH ne boje nikog i ničeg.

Sem možda nekog novog Gavrila. A i takav ako se rodio, on je za vakta detektiran od lokalnih NGO udruga i poslan na njemačke i austrijske pečalbe.

Bar se oni, u OHR-u, iskreno nadaju tome.

Na jedan poseban način.

A i Osmica im jamči da stvari ima pod kontrolom.

Diplomu nema al kontrolu ima.

A kontrola nam je važna, kažu nam u odgovoru iz  OHR-a.

ish l poskok.info

guest
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kleme
Kleme
28 dana prije

POSKOČE-Zeleni njemci su pobjedili jer je za njih glasalo 20 milijuna turaka. Sad preko njemacke ERDOGAN PRAVI AMANET. Zato Turci sute jer prave Osmansko carstvo u FBIH preko zelenih koji su sluge. Usluga za uslogom. To je jedina istina Poskoče.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
27 dana prije

To su turci koji žive i rade u njemačkoj i njihova djeca .Ima ih oko 20 miliona i imaju pravo glasa.
Ne pravi se blesav,ko da si s kruške pao.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
27 dana prije

2,7 MILONA

Kiseljak
Kiseljak
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
27 dana prije

Koje si ti tocilo boze dragi pa pravo glasa na izborima u Njemackoj nema 4.7 mili.Turaka.mora da ti je uskok bio ko i Cucolindi mentor.Ja koji si škutor s dna kace sto stari kažu.

"Z" kao Putin :) <3 !
"Z" kao Putin :) <3 !
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
27 dana prije

Izvrsna analiza, svaka čast autoru 🙂 ! Ja bih se usuduo još samo dodati: skoro svi europski narodi su već porobljeni od strane Anglosaksonaca i rumenih Švabura 🙁 – otpor pružaju još samo Mađari, Rusi, jednim dijelom Francuzi i – naravno – mi BiH Srbi Hrvati 😎 !

Anglosaksnko-germanski smraadovi 🙁 – znajte samo jedno: dok se čuju tekbiri sa Poskoka 😎 – Vi nećete proći 😎 a ako tekbiri prestanu 🙁 🙁 … da ne crnjačim bez veze 🙁 🙁 …

Last edited 27 dana prije by "Z" kao Putin :) <3 !
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
27 dana prije

potpuno je kriva fiksacija na tursku u bosni!!
glavni igrači su ameri+englezi+muslimansko bratstvo koje je, po galijaševiću, organizacija pod kontrolom engleza.

mara
mara
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
27 dana prije

Potpuno točno.

Tvrle
Tvrle
Šta ti kažeš na ovo?  Kleme
25 dana prije

Meni je Nijemac, diplomata, rekao tamo krajem devedesetih, da u Njemačkoj živi preko 4 miliona Turaka, sveukupno oko 8 miliona stranaca. Pitanje je koliko njih ima njemačko državljanstvo i pravo glasa. Ali generalno se ne slažem sa vašom teorijom. Mnogo mi je bliža teorija da Nijemci i Austrijanci ovo smatraju svojom interesnom zonom i da su im Srbi glavna prepreka, a da Muslimane i Hrvate koriste da bi riješili tu prepreku.

Frky
Frky
28 dana prije

Pa šta? Kao da priča o moralnosti i ispravnosti ima ikakav veći domet od ovog gore napisanog – Život ide dalje i bez OHR i bez predstavnika iz EU i bez Čovića i bez Komšića i bez Nakita i bez Dodika.
Čović da je pravi je do sad već trebao izabrati predstolonasljednika i medijski i stranački ga promovirati a ovako se pretvara u Manolića i nikom od koristi.

Izmetbegović
Izmetbegović
27 dana prije

Na kraju balade će sve biti kako mi kršćani želimo, niko ne želi muslimansko terorističku tvorevinu, čak ste i vi muslimani svjesni toga.. 😁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
27 dana prije

čuuuuuuuuuuuuuuuj?!?!

Anonimac
Anonimac
27 dana prije

Je bi te se više svi zajedno i ohr i šmid i zeleni i građanska više .Dojadili ste svima ,pustite narod da živi .
Sav nered u BIH je zahvaljujući vama ,budite ponosni na sebe i nemješajte se više u BiH ko vegeta u sva jela

Kiseljak
Kiseljak
27 dana prije

Kad ima previše posla sa vllassima i škutorima

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kiseljak
27 dana prije

Samo nastavak već viđeno.Tako su, primjerice, muftiju jeruzalemskog El Huseinija, koji je kazao da su “jedini neprijatelji muslimana i islama na svijetu Engleska i Amerika udruženi sa Jevrejima” 5. aprila 1943. godine dočekale stotine hiljada oduševljenih muslimana u Sarajevu, a kasnije se susreo i s izaslanstvom Mladih Muslimana u kojemu su bili Alija Izetbegović i Nadžib Šaćirbegović. Ncional socijalizam na djelu

Mornar
Mornar
Šta ti kažeš na ovo?  Kiseljak
27 dana prije

Imo bi ja puno posla sa tvojom sestrom bilo bi joj lijepo,trazila bi jos.

🇺🇲🇧🇦God Bless America🇧🇦🇺🇲
🇺🇲🇧🇦God Bless America🇧🇦🇺🇲
27 dana prije

Zijevvvvv😴😴😴😴

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  🇺🇲🇧🇦God Bless America🇧🇦🇺🇲
27 dana prije

God bless Amerika za Irak, Afganistan, Siriju, Libiju, Kubu, Vijetnam a posebno hvala za sadašnji angažman u Palestini i Jemenu gdje Amerika ulaže ogromne napore, sredstva i uticaj da narodi tih zemalja žive u blagostanju i sreći!!

Milano
Milano
27 dana prije

Ili će Srbi i Hrvati u BiH konačno ući u čvrst politički savez, ili će kao (politički) narodi nestati – najprije Hrvati, a odmah zatim, mnogo brže nego što misle i Srbi.

Last edited 27 dana prije by Milano
Hrvatska Bosna i Hercegovina cijela
Hrvatska Bosna i Hercegovina cijela
Šta ti kažeš na ovo?  Milano
27 dana prije

Nijemci su fasisticki narod a danasnja Njemacka je premrezena različitom verzijom fasizma- islamo fasistima.Takva drustva kao i Usa pa i UK ce se uništiti sama iznutra. Srbi su nacinili mnoga zvjerstva prema Hrvatima kroz povijest ili direktno ili kao Turske sluge i to nije ni zaboravljeno ni oprosteno, kao i muslimani u BiH kao produžena ruka okupatora i u ratu 91-95 ali na daleko perfidniji nacin. Sve su to bez iznimke neprijatelji Hrvatskog naroda i njegove teritorije bili i bice u budućnosti. Jedini spas je okretanje slavenskih naroda Poljske,Ceske,Slovacke,Ukrajine,Madjarske, Hrvata iz Hrvatske i Herceg Bosne sebi i nacionalnim državama i propast svih kolonijalnih protektorata i velikih genocidnih imperija Njemacke, Velike Britanije, Usa iznutra i agresivne Rusije. Samo upravljanje, neovisnost i razgraničenje sa svim neprijateljima Hrvatskog naroda, slicno po Izraelskom modelu.

Milano
Milano
Šta ti kažeš na ovo?  Hrvatska Bosna i Hercegovina cijela
27 dana prije

Bhalija, šta da kažem nego, prvo sapun, onda parfem.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
27 dana prije

Potplatio ga Erdogan🤣

Zbičin
Zbičin
27 dana prije

Stavt ćemo mi vama sindžir oko kockoglave vratine kad tad.

"Z" kao Putin :) <3 !
"Z" kao Putin :) <3 !
Šta ti kažeš na ovo?  Zbičin
27 dana prije

Opa 🙁 – počeli smo se i turcizmima šamarati 🙁 🙁 – ovo nikako neće izaći na dobro 🙁 …

Anonimac
Anonimac
27 dana prije

članak izvodi SKORO POTPUNO KRIVE ZAKLJUČKE, najvjerovatnije potpuno svjesno i iz straha od glavnog aktera.
u cijeloj priči je autor SVJESNO izostavio GLAVNOG IGRAČA oko kojeg skaču svi ti ostali navedeni igračići u bosni. niski predstavnici su samo promjenjive šoonje-pijunčići, a englezi vječni saučesnici u zloočinu,…. koga? PA, NAJDRAŽE him AMBASADE you know, sa donedavnom nelsonovom rupom u amoralu.

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
27 dana prije

Muhamed bin Schmidt, tzv. Kristijan. Židovi izabrani narod Božji. Bošnjaci izabrani narod međunarodne zajednice

Anonimac
Anonimac
27 dana prije

zato zivija nam dodo bog mu da zdravlja i dug zivot

Anonimac
Anonimac
27 dana prije

Ako je točno da su njemci napravili sedam ofenziva u BiH, kojom prilikom su pobili više stotina hiljada ljudi u BiH, da se za to nikad nisu izvinuli, smiješno je uopće prihvatati nekakve njemačke “predstavnika”, koji k tomu nemaju niti potvrdu Vijeća UN-a.Stoga nijemačke vojnike na čelu sa šmiitom treba proglasiti perosonama non greata u BiH i to raščerati.

Umoran
Umoran
26 dana prije

Hi