Published On: Sri, lis 23rd, 2019

Evo zašto će BIH uvesti vize građanima Hrvatske…

General ABIH Vahid Šantić ubijen je u Zagrebu sredinom 90-ih. U nerazjašnjenom ubojstvu.

Iako je od ubojstva prošlo više od desetljeća vlasti u RH ne čine ništa da rasvijetle ovo ubojstvo. Šantić je bio i general HV-a da bi kasnije stupio u rat u BIH. Vlasti u Zagrebu učinile su sve da prikriju njegove ubojice koji su dio vojnih struktura HV-a . Samo zato što je on Bošnjak a oni Hrvati. Dakle rasna nacionalistička politika prema čovjeku koji je služio Hrvatskoj. Prežalosno. RH vlasti čine to i danas.

Ubojstvo ministra policije Junuza Leutara u Zagrebu i dalje je nerazjašnjeno. BiH vlasti pisale su Vijeću Europe da Hrvatska ne čini dovoljno na istrazi njegovog ubojstva.

Katolički fundamentalizam prema muslimanima u RH je u porastu. Slučaj pobijene obitelji Melekići koja je ubijena u Kninu na muslimanski blagdan Bajram, i čiji je ubojica bio motiviran kršćanističkim motivima mržnje prema muslimanima i danas ledi krv u žilama a  Hrvatska ne čini dovoljno da zaustavi trend rasta katoličkih fundamentalista na tlu RH.

Prekjučer je naime jedan katolički vehabija digao kladionicu u zrak u centru Zagreba jer se to kosi s njegovim vjerskim načelima. Zaprijetio je i bankama.

Na skupu potpore Zoranu Milanoviću vijorili su se plakati na kojima se prijetilo nabijanjem na kolac Željku Komšiću i silovanjem njegove supruge. BIH je ostala zgrožena kao i EU te su institucije BIH odlučile hitno pokrenuti inicijativu za uvođenje viza građanima RH koji ulaze u BIH.

Kolinda Grabar Kitarović najavila je da će učiniti sve da se zaustavi gradnja mosta u Gradišci, tvrdeći da taj most spriječava visoke rječne brodove da slobodn plove ka Dunavu i Crnom moru.

Savjetnik Kolinde Grabar Kitarović Mate Granić, također se radikalizirao, on je najavio da će slati katoličke vehabije u Visoko, Jajce, Mostar, Međugorje i Sarajevo kako bi uništio turizam u BIH.

Pored svega toga Hrvati u RH godinama nameću Bošnjacima predstavnike u Sabor ne dajući im ustavna prava te traže da se bošnjačka manjina izbriše iz Ustava. Za Hrvate su oni tek Hrvati islamske vjeroispovjesti, baš kako su u BIH katolici Bošnjaci katoličke vjeroispovjesti i Hrvatska smatra da je SDA zločinačka stranka koju u RH treba ukinuti. Dio UZP projekta progona Srba, Hrvata iz BIH te ubojstva 2000 Amerikanaca. RH čini ogromne napore da oblati Bošnjake u svijetu te u svojim lobističkim centrima informira važne ljude kako su vojnici Armije BIH također sudjelovali u zračnim napadima na WTC.

Nedavno je u Petrinji razotkriven pokušaj RH politike . Naime netko je išarao vozila Hrvata u Petrinji na kojima je napisano “Nož Žica Grabovica, Bleiburg2, Hrvati idite odavde, da bi se na kraju otkrilo da je počinitelj tog djela Hrvat čija sestra je uradila prilog na HRT. Ista nikada nije smijenjena s te TV kuće.

Kako Bošnjaci u RH žive u strahu, logično je da nakon ovog svega BIH uvede vize Hrvatskoj.

 

Na stranu ironija, no da se ovo dogodilo u Hrvatskoj, barem nešto od ovog, BIH bi davno uvela Hrvatskoj vize.

A sad se vratimo u realnost i shvatimo koliko je Hrvatska ,za koju su naši očevi živote davali, jadna, bijedna, antihrvatska država. Vlado Šantić, Leutar, Komšić nametnut treći put, Domovi naroda koje nam otimaju, pokušaji sotonizacije, sudskih progona. Dva deseteljeća čistog maltretiranja na svim razinama, i oni ne prestaju. Iako su s nama završili rat, rame uz rame, i potpisali suživot i mir.

Jadna bijedna Hrvatska, koja sama sebi tepa kako je eto ona nama jamac naš konstitutivnosti nikada nacionalistima iz Sarajeva nije zaprijetila vizama i sankcijama. Zašto? Zato što mi kao narod od Hrvatske to i ne tražimo.

Ako će Hrvati BIH dolaziti sebi, prestat će biti smušena molitvena zajednica kojoj duh slobode ubija par tetkastih fratrizana i kardinala i preuzet će sudbinu u svoje ruke. Izići će kao nacija na iduće izbore masovno, umjesto što će stajati na RH izborima a kandidatima za Predsjednika RH, koji traže naše glasove, poručit će , da samo onaj kandidat, koji zajamči uvođenje viza građanima FBIH, kao kaznu za treće nametanje Komšića, može očekivati naše glasove.

U RH danas živi preko 500.000 Hrvata iz BIH s pravom glasa u BIH. Oni moraju shvatiti što je njihova prva domovina. I da je izlazak na izbore u RH i neizlazak u BIH izdaja didovine. Ako to opet učinu treba ih jasno prozvati izdajnicima didovine. Ako u RH bezuvjetno daju/damo glas Kolindama, Škorama, Milanovićima, ko nas bolan j….

Ne treba nas niti biti.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare