Published On: Sri, srp. 4th, 2018

Evo kako Englezi Hrvatima predviđaju ogled s Rusima

Polufinalni bi parovi Svjetskog prvenstva, barem po engleskim predviđanjima trebali izgledati ovako: Hrvatska – Engleska, Brazil – Francuska…

Osam najboljih ostalo je na Svjetskom prvenstvu, među njima je i Hrvatska koju kladionice od danas vide kao četvrtog favorita prvenstva. Ispred nas su Brazil, Francuska i Engleska, a upravo su ovi posljednji, Englezi, točnije, novinari Daily Maila napravili opširnu analizu četvrtfinalnih parova. Predviđaju tako ne samo tko će proći u polufinale, nego i kojim rezultatom.

‘Prolaskom u četvrtfinale pokazali su svoju snagu. U skupini su lakoćom pobijedili Argentinu i Nigeriju, a onda pokazali dubinu momčadi tako što su s ‘drugom postavom’ dobili i Island. Organizirana Danska odvela ih je čak do penala, no Danijel Subašić obranio je tri penala i uveo Hrvatsku u četvrtfinale’, piše Daily Mail u analizi dosadašnjih nastupa Hrvatske.

Izdvojili su Englezi i ključan duel u utakmici s Rusima.

‘Aleksandar Golovin i Luka Modrić možda i neće biti izravni rivali na terenu, no koji god od dva playmakera će imati više utjecaja na igru njegova reprezentacija će biti u prednosti. Modrić je zakovica koja drži Hrvatsku na okupu, a Golovinova nevjerojatna energija protiv Španjolske davala je ton ruskoj igri’, pišu te za kraj dodaju predviđanje pobjednika:

‘Hrvatska prolazi na penale!’

Neka bude tako, no mi nekako vjerujemo da će Modrić i ekipa to riješiti i prije penala i proći u polufinale. A tamo će nas, barem po Daily Mailu, čekati oni – Englezi.

‘Tri lava su u euforiji nakon pobjede na penale prvi put u povijesti SP-a. Pobijedit ćemo Švedsku 2-0 i ući u polufinale’, predviđaju.

U ostala dva para predviđaju pobjede Brazila i Francuske pa bi polufinalni parovi trebali izgledati ovako: Brazil – Francuska, Hrvatska – Engleska.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer