Published On: Čet, kol 18th, 2022

EUROPSKA UNIJA: Efendija koji je ujedno i maneken zlostavljao suprugu pred djecom u prostorijama Islamske zajednice

Efendija i maneken Mirza Delić iz Vinkovaca osuđen je i proglašen krivim za zlostavljanje supruge pred djecom. Delić je bio u braku s Amelom Delić s kojom ima dvije kćeri, Aminu i Ajnu. Pred djecom, u prostorijama Islamske zajednice u Vinkovcima, nasrnuo je na suprugu Amelu, piše portal crna-hronika.info.

“Općinski sud u Vinkovcima po sutkinji Dubravki Pažen donio je presudu zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji 7.2.2022. godine u Vinkovcima. Kako piše u presudi, okrivljenik Mirza Delić, rođen 1989. godine u Vinkovcima, zaposlen, rastavljen, otac dvoje djece dužan je platiti kaznu od 1.500 kuna zbog nemilog događaja koji se dogodio 29.5.2020. godine u Vinkovcima gdje je u uredu Islamske zajednice, u nazočnosti djece Amine i Ajne počinio nasilje u obitelji prema supruzi Ameli Delić, psihičko nasilje na način da joj se obratio pogrdnim riječima:

‘Kravo jedna, smeće jedno, govno jedno, ti si maloumna’, što je kod istih prouzročio povredu dostojanstva i uznemirenost, a potom je upotrebio fizičku silu, uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda, na način da ju je rukama izgurao iz ureda”, piše taj portal./HMS/

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Musa kesedžija podero bošnju
Musa kesedžija podero bošnju
1 mjesec prije

Šta je tu čudno,oni obuku prolaze u medresi.
Mentalno se nisu pomakli iz srednjeg vijeka

Mendula🇭🇷
Mendula🇭🇷
1 mjesec prije

Konjušarima su oduvjek bili atraktivni ovi baliyski mrljevi a da znaju što ti prekriveni đihadisti misle o istima to bi bila druga priča,možda….. al eto neka ih kod njih,neka se gnjoje el fatihov nakot i dodrinaši jer nisu drugo ni zaslužili!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mendula🇭🇷
1 mjesec prije

HDZ je Hrvatska Do Zemuna inače bi bilo HDD,djikane

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Klasični p,otur,ica, žene su njima tek stvari, sluge, “nečiste”…

Normalnsu
Normalnsu
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

Sve o njima ovaj kaze vjerski vodja maneken i ima dvoje djece i rastavljen .Sta i koga ce on ucit.Boze sacuvaj