Published On: Thu, Nov 20th, 2014

EU integracije jedini i pravi put za bolju budućnost Bosne i Hercegovine

Tokom susreta zamjenika šefa Izaslanstva EU u BiH Renza Daviddija i Dragana Čovića člana Predsjedništva BiH iz hrvatskoga naroda istaknuto je da je potrebno raditi na obvezama BiH i njezinom euroatlantskom putu, jer je to cilj BiH

 Zamjenik šefa Izaslanstva EU u BiH Renzo Daviddi razgovarao je danas sa Draganom Čovićem članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz hrvatskoga naroda o njemačko-britanskoj inicijativi, implementiranju izbornih rezultata u kontekstu uspostave učinkovite vlasti u BiH, kao i ispunjavanju obveza BiH na putu ka euroatlantskim integracijama, javlja Anadolu Agency (AA).

Razgovaralo se i o aktualnim političkim prilikama u Bosni i Hercegovini i procesu formiranja vlasti nakon oktobarskih izbora.

Čović je kazao kako treba što hitnije uspostaviti vlast u BiH na svim razinama, od kantona do BiH.

Budućnost BiH i njezinih naroda i građana, navedeno je, stoji prije svega na domaćim institucijama. Istaknuto je kako je potrebno raditi na obvezama BiH i njezinom euroatlantskom putu, jer je to cilj BiH.

Naglašeno je da su socijalne i ekonomske reforme, te EU integracije, jedini i pravi put za bolju budućnost Bosne i Hercegovine, a na dobrobit svih njezinih naroda i građana, zaključeno je na sastanku.

haber.ba