Published On: Uto, kol 7th, 2012

ETO TI GA NA: “Otvaranje OI u Londonu je bio tajni sotonistički ritual!”

David Icke, jedan od najpoznatijih teoretičara zavjere, tvrdi je da je otvaranje Olimpijskih igara u Londonu bio tajni sotonistički ritual maskiran u slavlje Velike Britanije i sporta.

Kontroverzni je Englez na svom blogu napisao da je otvaranje Igara bilo puno simbola, odnosno elektromagnetskih informacija namijenjenih eliti koja u tajnosti vlada svijetom, a to su prema njegovom mišljenju ‘ljudi reptili’.

Netko je Ickeu zaboravio prevesti i da se hrvatski rukomentni reprezentativci zovu “Pakleni”. Možda da ih preimenujemo u Olujne? 🙂

Tako je, primjerice, ustvrdio da je divovsko zvono bilo namješteno na posebnu frekvenciju koju ta grupa razumije, ali i da je sam Olimpijski stadion planski smješten na točku gdje se nalazi jedan od najznačajnijih vorteksa zemaljske energije.
Napisao je također i to da nije slučajno da je 27. srpnja izabran za dan kada će otvoriti Olimpijske igre jer je to jedan od ključnih datuma u kalendaru štovatelja vraga. Naime, sotonisti tada slave Veliki klimaks.

Ukratko, Icke vjeruje da svijetom vlada Babilonsko bratstvo, koje vodi rasa križanih krvnih linija podrijetlom sa Srednjeg i Bliskog istoka. Ključne linije bratstva su, tvrdi, obitelji Windsor, Rothschild, Rockefeller, europske kraljevske obitelji i aristokracija te obitelji istočnog establišmenta u SAD-u.

“Njihovo podrijetlo nije ovozemaljsko, oni su reptili iz zviježđa zmaja čiji je cilj dominacija svijetom, a kada sotonisti dozivaju demone, zapravo se obraćaju njima”, mišljenja je.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare