Published On: Pet, lis 12th, 2012

EPHZHB ne samo da radi kriminal, nego i obmanjuje javnost

Pred izbore je nelegalna i oktroirana Uprava EPHZHB u svom pripćenju navela kako je legalno  primila pripravnike na osnovu javnog natječaja od 22.10.2011. koji je raspisan od stare uprave.

Radi se o laži i nemuštom pokušaju opravdanja za kriminal koji provodi uprava na čelu s glavnim direktorom Nikolom Krešićem (HSP) i direktorom za pravne poslove Matom Pavkovićem (SDA). Ova uprava je 26.07.2012. donijela odluku kojojm se upravo poništava taj natječaj raspisan od strane stare uprave.

 

Također je uprava svim stipendistima koji su uredno završili fakultete i svoje obveze ispunili poslala odbijenice, te na mjesta koja su predviđena za njih zaposlila kadrove HSP-a. O stručnim kvalifikacijama zaposlenih najbolje govori činjenica da su zaposlili djevojku s završenom Akademijom likovnih umjetnosti  vjerojatno na mjestu predviđeno za nekog od stipendiranih inženjera.

Tako danas na biroima Hercegovine nezaposleni sjede inženjeri elektrotehnike dok uprava imenovama državnim udarom iz Sarajeva zapošljava stručnjakinje za plastelin.

U prilogu možete vidjeti faksimil  navedene odluka, te link na stranicu EP HZ HB na kojem se može vidjeti odluka o poništenju natječaja na koji se sad pozivaju.

Inače, samo priopćenje potpisuje mladi Fofić, također HSP-ov kadar iz Rame koji je uposlen zahvaljući činjenici da su Zlaja i Tihić odlučili preko HSP-a ući u ovu hrvatskuz tvrtku. U koliko je bošnjačkih tvrtki ušao hrvatski kadar?

 

I.
Poništava se Odluka generalnog direktora, broj: 1-10177/11 od 18. 10. 2011. godine temeljem koje je raspisan javni Oglas za prijem uposlenika i pripravnika za obavljanje pripravničkog staža objavljen dana 22. 10. 2011. godine u dnevnom tisku Dnevni list i Večernji list, te na web stranici Javnog poduzeća “Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne” dioničko društvo Mostar.
Poništavaju se i sve provedene pravne radnje po Oglasu za prijem uposlenika i pripravnika za obavljanje pripravničkog staža, kao i sve Odluke donesene po navedenom Oglasu.

http://www.ephzhb.ba/ephzhb.aspx?vijest=1383&prikaz=25&mjesec=7

Laži EPHZHB:

Uprava Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne (HZ HB) oglasila se danas priopćenjem za javnost u kojem demantira neutemeljene, netočne i neprovjerene informacije koje se odnose na spomenuto poduzeće, a koje imaju za cilj degradirati rad članova Uprave.

U priopćenju se ne precizira o kakvim se točno informacijama radi, ali iz Uprave Elektroprivrede pozivaju sve one koje imaju bilo kakva saznanja da postoje bilo kakve nazakonite radnje, da ih prijave nadležnim institucijama.

Iz Uprave Elektroprivrede tvrde da se rad ovog poduzeča temelji na poštivanju zakonske regulative.

“I pored izuzetno loše hidrologije u ovoj godini, EP HZ HB osigurava dovoljne količine električne energije za sve svoje kupce te redovito izmiruje sve svoje obveze”, stoji u priopćenju.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare