Published On: Čet, lip 23rd, 2016

‘ENGLESKA NIJE NITI BLIZU HRVATSKOJ’: Poznati britanski tabloid doveo u pitanje uspjeh Vatrenih, čitatelji ih razapinju

Poznati britanski tabloid doveo je u pitanje uspjehe, između ostalih i Hrvatske, a čitatelji su se obrušili na njih.

Razmislite malo. Jedna od ovih reprezentacija igrat će u finalu Europskog prvenstva, objavio je poznati britanski tabloid The Sun pomalo ironično na svom Facebooku redajući imena: Belgija, Hrvatska, Mađarska, Sjeverna Irska, Poljska, Portugal, Švicarska i Wales.

Njihova objava odmah je izazvala oštre polemike, a dio čitatelj usprotivio se činjenicom da je The Sun doveo u pitanje uspjehHrvatske.

“Ne podcjenjujte Hrvatsku. Odlični su i ne bi me čudilo da osvoje Euro”, “Portugalu će biti jako teško s Hrvatskom, ako ih pobijede vjerojatno će otići do finala”, “Hrvatska je zaslužila biti tu. Bili su sjajni”, “Bolje da u finalu bude Belgija. Kladio sam se na njih! Ipak, mislim da će to biti Hrvatska!, može se pročitati ispod posta.

Britanci su također ovom objavom na neki način uputili kritiku Engleskoj, koja se dosta namučila u svoj skupini s Rusijom, Walesom i Slovačkom.

“Engleska je trebala biti među njima. Da su tu imali bi velike izglede za finale, ali tako to bude kada napraviš previše nepotrebnih izmjena kao mi protiv Slovačke”, “Puno je arogancije u ovom naslovu. Što bi to trebalo značiti? Mi smo Engleska i bolji smo od njih? Istina je da Engleska nije niti blizu Hrvatskoj i Belgiji”, komentari su čitatelja.