Published On: Pet, lis 20th, 2017

EMINA ERDOGAN: Ništa amanet, samo napismeno

Na upit novinara Slobodne Bosne, kako komentira činjenicu da je njena obitelj dobila cijelu jednu državu u Europi na poklon, supruga Rejepa Erdogana, gđa Emina, kazala je da je njoj dosta poklona te vrste.

Pustite vi te priče. To je sve rekla kazala. Dođu nama često tako ljudi, te ovo će , te ono će, nude svašta, nude deve, nude konje, jedan je nudio i ženu. Ne znam da je do sad neko države nudio al znam da su neki spominjali da su  spremni su za obnovu carstva. Ja se u to ne razumijem. Kakvo carstvo kakbi bakrači. Ja im pristavim kafu i lokum, malo prodljudikamo i pustim ih da idu kući.

Na naglasak novinara da je ovo ipak ozbiljan lider, i član obitelji Izetbegović, te da ta izjava nije tek tako rekla kazala, gđa Erdogan je kazala: A Bakir? Pa što ne govorite. Joj on mi je baš simpatičan.

I što onda kažete je li prihvaćate Bosnu u amanet?

Znate kako se kaže, poklonjenom konju se ne gleda u zube, al ponavljam, ako je to tako, bilo bi dobro da to imamo napismeno. Što ćemo mi s tim ako to nije jedan kroz jedan na papiru, pa hajte recite da nisam u pravu, kazala je gđa Erdogan.

U pravu ste, kazao je novinar Slobodne i suverene Bosne.

Eto vidite, kazala je gđa Erdogan.

A onda su popili kavu.

 

Napomena: Tekst je aktivistička intervencija

Prije dva dana,  naime predstavnik temeljnog naroda BIH, i boljeg dijela BIH, onog antifašističkog dijela, u kojem nije bilo etničkih čišćenja, logora, zločina, genocida i UZP-a, predstavnik naroda koji brani Bosnu od agresora pohvalio se da je njegov rahmetli otac ostavio našu domovinu predstavniku zemlje koja je u našoj domovini provodila pet-stoljetnu tiraniju, progone, eksploataciju ljudi i dobara. Haaški sud do sada nije osudio niti jednog lidera Otomanske imperije za zločine protiv čovječnosti, genocid itd. Ne samo u BIH nego bilo gdje u svijetu. Niti jedan od lidera u BIH do sada nije osudio Armenski genocid, iako je Bosna i Hercegovina bila uz Armeniju zadnja država koja se oslobodila turskog ropstva, te je uz Armeniju, trag koljača i imperatora u Bosni i Hercegovini ostavio najveće posljedice. Ulaskom Austrougarske u BiH ta država bila je potpuno devastirana, društveno i infrastrukturno, i potpuno zaostala za ostalim europskim obiteljima. Amanet koji je Turska ostavila u BIH je tako zao, i jadan, da ovakve izjave kakve je dao Izetbegović trebaju vrijeđati svakog BH patriotu. Bio on Bošnjak ili ne. Na žalost pripadnicima više rase u BIH dano je da govore ono što pripadnici niže rase ne smiju niti pomisliti. Eto to je posljedica Daytona. Milet sistema u kojem je OHR ozakonio vladavinu, kulturološku, i svaku drugu jedne rase nad drugima.

 

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x