Published On: Wed, May 22nd, 2013

Ekstremna hrvatska ljevica digla uzbunu zbog Blanke Vlašić koja brani brak

Potpis Blanke Vlašić, hrvatske proslavljene visašice, jedne od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti, na inicijativu ‘U ime obitelji’, koja je posljednjih dana izložena brutalnim napadima od strane uličnih bandita, koji su svoju motivaciju našli u govoru mržnje koji propagiraju pojedine hrvatske tiskovine i portali, izazvao je reakciju netolerantne Hrvatske, koja svako drugo mišljenje, a koje se ne uklapa u njihov mentalni sklop, njihov način razmišljanja naziva fašističkim, nazadnim te sličnim pogrdnim imenima.
Na žalost danas se u Hrvatskoj u ljevičarskim medijima ne smije puno braniti kršćanski svjetonazor jer je u ‘modi’ ateistički svjetonazor koji se protivi incijativi ‘U ime obitelji’ koja prikuplja potpise za raspisivanje referenduma kojim žele zaštititi brak kao zajednicu muškarca i žene.
Evo što se zamjera Blanki Vlašić?
‘Draga Blanka,
Ti ne predstavljaš samo sebe, svojeg oca i svoju uzornu obitelj, ti predstavljaš i sve one proizvode od čije prodaje živiš! Tvoji sponzori su velike kompanije koje se trude prikazati u svjetlu društvene osviještenosti, tolerancije, potpore različitosti; velike kompanije u kojima rade i od kojih kupuju upravo ti pederi i lezbe, bipsići i ostali queerovci koji za Tebe, draga, predstavljaju izopačenost i gadost socijalne revolucije.
Sad je na tim kompanijama i šefovima njihovih marketinga da reagiraju (ili ne reagiraju) na ovaj tvoj nastup i pokažu koji je to stav njih i njihovih kompanija koje po svuda lijepe “društvenu odgovornost” kao okosnicu svojeg poslovanja. Ja sam svoju društveno odgovornu akciju obavio i njima javio da su kroz Tebe i Tvoje rečenice i oni jednostavno protiv.”
Autor ovog idiotskog pamfleta odlučio je tvrtkama Adidas, Podravka i Lidl uputiti pisma u kojima traži da se te kompanije, koje se predstavljaju kao društveno osviještene, ograde od stava Blanke Vlašić,. Naravno, pozvao je i sve čitatelje da i njegova pisma pošalju tvrtkama “na njihove kontakt mailove, Facebook stranice ili nekim drugim kanalom”.
U video prilogu možete vidjeti i čuti Blankinu izjavu.