Published On: Pon, kol 6th, 2018

Eksplozija kod aerodroma u Bologni, 1 osoba poginula, 65 ozlijeđenih

U BLIZINI aerodroma u Bologni odjeknula je eksplozija. Još nije poznat uzrok nesreće. Eksplodirao je kamion na obilaznici u predgrađu. Prema prvim informacijama prevozio je zapaljiva sredstva.

Kako javlja Corriere dela Sera, jedna osoba je poginula, a najmanje 65 osoba je ozlijeđeno. Od njih je 14 osoba teško ozlijeđeno.

Eksplozija cisterne uslijed prometne nesreće?

Kako javljaju vatrogasci, eksplodirala je cisterna, a dodaju kako su njihovi timovi na terenu i pokušavaju obuzdati požar.

Kako piše Tg24, radi se o velikom požaru, kojeg je pratilo nekoliko eksplozija. Dodaju kako se cisterna zapalila usred nesreće.

Akcija spašavanja i gašenja vatre otežana je zbog jako visokih temperatura do kojih dolazi uslijed izgaranja. Tg24 dodaje i kako su od siline eksplozije popucali prozori na obližnjim zgradama i kućama.

Dodaju i kako je do nesreće došlo na dijelu autoceste koaj je zapravo advožnjak koji prelazi preko lokalne ceste. Nadvožnjak se urušio ispod dijela na kojemu je došlo doeksplozije što se vidi i na snimkama koje su objavili vatrogasci. Dio ozlijeđenih ljudi ozlijeđen je krhotinama i komadima cisterne i obližnjih automobila uslijed eksplozije.

Prema prvim informacijama, cisterna koja je eksplodirala i zapalila se najvjerojatnije je sudjelovala u prometnoj nesreći što je pak uzrokovalo niz eksplozija. Na licu mjesta je nekoliko ekipa Hitne pomoći koje pomažu ozlijeđenima, prenosi Index.hr

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare