EKSKLUZIVNO: Ja Židov Ivan Ivanji, preživjeli logoraš Aushwitza, kojem su pobili cijelu obitelj, ne priznajem ni Haaški sud niti “genocid u Srebrenici”. Žalim za žrtvama, strašan zločin, no vrijeđa me ta terminologija. To nije genocid!

Uđe li Ivan Ivanji na teritorij BIH, Židov kojem su poubijali cijelu obitelj, i koji je preživio dva njemačka logora,   on bi mogao biti uhićen i potom osuđen za krivično djelo nepoštivanja OHR zakona koji krši slobodu govora i nameće imperativ poštivanja Haaškog suda i njegovih kontroverznih i selektivnih presuda. Kao i nepresuda. (Genocid u Grabovici uopće nije presuđen iako je bio potpun. Najbrutalniji zločin BH Rata).

Ovaj Židov koji je preživio Aushwit u interviewu Ladislavu Tomičiću decidno je kazao dvije stvari:

Haaški sud ne priznajem , to nije sud. Sud prema Rimskom pravu pretpostavlja različite instance kod ulaganja žalbi. Ako ista instanca sudi i kod nepravomoćne i kod pravomoćne presude to nije suđenje. To je ono što je bilo u Nunrbergu. To je osveta.

Isto tako kazao je da Srebrenica ne može biti genocid. “Zamislite da je netko naše žene, djecu, starce iz Aushwitza odvukao na sigurno u Švicarsku”.

Švabo iz OHR-a bi ako se drži sebe i svojih protuustavnih zakona, kojima je dodatno ponizio BH Ustav, kriminaliziravši ustavnop pravo na slobodu riječi, morao podići međunarodnu tjeralicu za ovim Židovom , i kazniti ga. Dovršiti s njim ono što nije uspio Hitler.

Ako ova kritika Ivanjija, ne prosvijetli pamet OHR-u i ne potrese imidž Haaške mafije u zapadnim fašističkim krugovima, ništa tu gospodu prosvijetliti neće.

Oni nisu tu da štite naš ustav i svetu povelju o pravu na mišljenje. Oni su tu da nad nama završe ono što su pokušali 1914. I samo ih se tako treba promatrati. Kao okupatore u našoj zemlji.