Published On: Sub, lis 21st, 2017

U PONEDJELJAK: Inzko će smijeniti Izetbegovića zbog pokušaja izručenja države stranoj sili!

Jedan od osnovnih zadataka OHR-a jeste da hitno reagiše kada neki od BIH lidera pokušava urušiti ustavni poredak BIH i njen ionako krhki suverenitet. Odavno OHR nije koristio bonske ovlasti, no zadnje izjave proturskog člana predsjedništva, kojima namjerava Bosnu i Hercegovinu predati u ruke Emini Erdgoanovoj, nasekirale su Valentina Inzka koji već dva dana spava samo 9 sati umjesto uobičajenih 12.

Smjenit ću ga oca mi – kazao je Inzko u izjavi za Der Standard. Razmišljam samo da li da prvo udarim tenkom na sarajevske banke, čisto da i Austrija nešto zaradi kao u slučaju Hercegovačke banke, il da ga samo smjenimo, čekam instrukcije iz Najdraže ambasade.

Ovom odlukom Inzko je dokazao da je OHR nepristran kad su u pitanju politike u BIH. Te da se ne može biti predsjednik BIH i istovremeno se kockati s njenim suverenitetom i ustavnim poretkom.

Znate bilo bi ružno da zavrćemo rukav Dodiku zbog referenduma, a šutimo na izjavu da netko želi pripojiti Bosnu Turskoj – dodao je Inzko.

Mi u OHR-u godinama pokušavamo dokazati da su Bošnjaci temeljni narod BIH, i svugdje sam po svijetu pričao da su Srbi i Hrvati problem, a onda mi ovaj uvali nož u leđa tako što izručuje zemlju, koju sam u prvom redu namijenio Bošnjacima.

Šta Turci imaju s Bošnjacima evo recite mi? 500 godina su maltretirali bošnjački narod, i onda kad im daš državu pojavi se neki mulac i tvrdi da će to izručiti Ankari.

Ovo ima samo u Bosni , kazao je Inzko.

Na pitanje kako komentariše izjavu Emine Erdogan koja je kazala da ne prihvaća nikakve amanete, nego samo napismene teftere o nasljedstvu nad Bosnom, Inzko je kazao da je gđa. Emina pametna žena. Ona očito ne nasjeda na provokacije i podvale. Osim toga Turska jedva izlazi na kraj s Kurdima zamislite da još dobiju Srbe i Hrvate. A i armensko pitanje stoji otvoreno, kazao je mudri Inzko.

Inače Inzko je pisao izvješće UN-u o stanju u BIH. Pitali su ga iz Der Standarda  je li spomenuo u njemu činjenicu da pojedini BH lideri žele izručiti državu BIH Ankari.

Kazao je da nije stigao jer je najveći dio izvještaja posvetio Thompsonovom koncertu, kao ključnom problemu ove godine koji je pogodio Bosnu  i Hercegovinu. Posebno pjesma “Ljube moja” koju smatra fašističkom.

Na pitanje novinara Der Standarda je li pisanje tih glupih izvještaja, koji su u  pravilu kompilacija sarajevskih nacionalističkih novinskih članaka posao koji on dodatno naplaćuje ili je to uračunato u njegovu plaćicu od 25.000 eura, on je kazao da naravno da se svako dodatno naprezanje dodatno naplaćuje, makar svi mi znamo da je to sve hrpa gluposti koje nitko u UN-u ne čita.

Napomena: Ovaj aktivistički članak pišemo dok g. Inzko spava, jer ne želimo uznemiravati tog nepristranog i poštenog čuvara naše Domovine, dok je budan. Kako znamo da spava? Javio nam je Jerko Lijanović. Njih dva su si dobri.

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x