Published On: Uto, ruj 21st, 2021

POSTAJE LI OBJEKTIVAN? Je li moguće da je Komšić obavijestio tijela UN-a da arapske zemlje BIH vide kao ratni plijen džihada od kojeg nikad nisu odustale?

Željko Komšić,  u javnom krivičnom djelu protuustavnog djelovanja protiv BIH koji je u New York otputovao protuzakonito, kršeći Ustav BIH, bez suglasnosti Predsjedništva BiH sastao se uoči 76. sjednice Opće skupštine Ujedinjenih nacija s glavnim tajnikom UN-a Antoniom Guterresom.

Tijekom razgovora s neinformiranim Guterresom, Komšić, iako za to nije imao suglasnost Predsjedništva BiH “obrazložio” je kako je priopćeno iz njegova ureda, poziciju države Bosne i Hercegovine u okviru euroatlanskih integracija, navodeći dinamiku reformi na putu Bosne i Hercegovine ka NATO savezu i Europskoj uniji.

Istaknuo je da “države koje su tijekom rata u Bosni i Hercegovini bile aktivno involvirane u sukob, “vršeći agresiju na međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu, još uvijek, nažalost, Bosnu i Hercegovinu posmatraju kao ratni plijen”, priopćeno je iz Komšićeva ureda.

Budući da nije izričito spomenuo Hrvatsku i Srbiju, ovo je izgleda prvi puta da je Komšić otvoreno napao Albaniju, Kosovo, Saudijsku Arabiju, Tursku, Čečeniju, Jordan, Tunis. Egipat, Siriju i ostale džihadističke zemlje koje su tijekom građanskog rata u BIH u našu zemlju slale agresorske strane vojnike da se tu obučavaju.

I to je učinio na jako simboličnom mjesut. New Yorku!

Naime, posljedica svega jeste i njihova agresija na USA 2001 godine kada su poučeni iskustvima u BIH , oteli zrakoplove i ubili 3000 US građana, vičući iste one povike koje su izvikivali dok su obredno ubijali građane BIH , građane svih nacija, i to u razdoblju 1992-1999. CIA je naime utvrdila da su u terorističkom napadu na USA građne sudjelovali i neki bivši Komšićevi suborci.

Isto tako teško je vjerovati da hrvatski član predsjedništva svjestan presuda Haaških sudova u kojima su osuđeni domaći BH ljudi, Srbi i Hrvati i pokoji Bošnjak, što ide u prilog tezi o građanskom ratu, za agresiju može optužiti bilo kog drugog sem arapskih boraca i njihovih zemalja.

Stoga zaključujemo da je govorio upravo o arabizaciji BIH koja traje, o odlasku Izetbegovića u arapske zemlje gdje se zahvaljivao na slanju agresorskih vojnika u BIH i o tome kako ljudi poput generala Armije BIH i Alije Izetbegovića, našu zemlju jesu podveli pod utjecaj džihadističkih režima. U konačnici sam Alija je zemlju u amanet ostavio jednom agresoru na BIH i čovjeku koji negira genocid. Erdoganu.

Ako još znamo da je Komšićev kolega Patković, usred rata, kazao da se u BIH vodi jedna borba, borba na Allahovom putu koja je ista od Čečenije do Bosne od Kladuše do Meke i Medine, i ako su na to antifašisti uzviknuli Tekbir, te lupili Željka po leđima, nakon čega je  i on viknuo “tekbir”, onda je valjda to to.

Ako nismo u pravu, ako je hrvatski član Predsjedništva, možda mislio na neke druge zemlje, molimo da nas demantira, a ako ostaje pri ovome stavu, gore pojašnjenom, povest ćemo akciju širom BIH da ga Hrvati priznaju za legitimnog predstavnika u Predsjedništvu.

P.S. Nadajmo se, na jedan poseban način jelte, da je Željko Komšić , potajice, u ime ono čovječnosti što ima u sebi,  ako je još ima, postavio par ruža, ispred spomenika ubijenim žrtvama džihadističke bosansko-arapske agresije na WTC. Među kojima su i petorica Hrvata.

Dakle ne u čast napadača Predsjedniće naš najveći, Ljiljane zlatni, makar su bivše ratne kolege, nego baš žrtava. Ako nas razumijete.

tekbirčić svima! l poskok.info

guest
nije obvezno
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x