Published On: Čet, kol 19th, 2021

Ef. Cerić: “Hrvati, javite nam šta ste odlučili – da nastavite cviliti bez razloga ili…”

Čestitka članstvu i rukovodstvu HDZ-a BiH povodom 31. godine od osnutka izazvala je bizarnu reakciju Mustafe Cerića. On naime negira obespravljenost hrvatskog naroda te cijelo nasilje koje je proizvela SDA nad Hrvatima nastoji predstaviti kao nešto s čim su Hrvati u miru i čemu se protivi samo Čović. To je stara isprobana matrica fašizma. Individualiziraj problem. Targetiziraj metu. STIGMATIZIRAJ. Pucaj.
Njegovu odvratnu, neljudsku i u suštini antiislamsku reakciju prenosimo u cijelosti i bez uredničkih intervencija:

ČOVIĆU, NE POSTOJI HRVATSKO, VEĆ POSTOJI SAMO HADEZE-ČOVIĆEVO PITANJE, KOJE OPTREĆUJE HRVATE U BOSNI POLITIČKI I MORALNO

Hadeze-čovičevo pitanje politički opterećuje Hrvate u Bosni zato što HDZ-e još uvijek živi u sjeni Tuđman-Miloševićevske podjele Bosne iz Karađorđeva, odnosno Dodik-Čovičevskog čorlućenja oko nefunkcioniranja bosanske države u pravcu euroatlanskih integracija.

Hadeze-čovičevo pitanje moralno opterećuje Hrvate u Bosni zato što HDZ-e nameće Hrvatima podjelu na legitimne i nelegitimne Hrvate što, naravno, ima odraza na mentalno stanje Hrvata, gdje HDZ-e diskriminira, ponižava i anatemizira Hrvate, kao u najgora vremena inkvizicije.

Prema tome, Čoviću, nemojte vaše Hdeze-čovičevsko pitanje u Bosni isporučivati Bošnjacima/Bosancima, već vi Hrvati riješite to između sebe i javite nam šta ste odlučili –  da nastavite cviliti bez razloga ili ste odlučili da se civilizirano ponašata u duhu “hrvatske kulture” ako nešto od toga još uvijek ima kod vas, napisao je Cerić na Facebook-u.

guest
nije obvezno
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
71
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x