Published On: Pet, stu 9th, 2018

DŽEMILA TALIĆ GABRIEL ZA HRVATSKE MEDIJE: U Neumu nikada nisam doživjela neugodno iskustvo

U Neumu je rano jutros kamenovana kuća počasne konzulice BiH za regiju Novi Južni Wales u Australiji, Džemile Talić Gabriel o čemu je sama konzulica izvijestila medije. U kratkom razgovoru za Dnevnik.ba, Gabriel je potvrdila kako je rano jutros, oko 2:45 h, na obiteljski objekt u neumskom naselju Surdup, u kojemu živi sa suprugom izvršen vandalski čin kamenovanjem pri čemu je najveća šteta pričinjena krovu kuće.

Prema vlastitom uviđaju, na kuću su bačena nekolika oveća kamena sa Jadranske magistrale koja prolazi iznad samog objekta. Iako kuća ima videonadzor, kamera ipak nije uspjela snimiti počinitelja/e. Zbog toga konzulica Gabriel nade polaže u djelatnike MUP-a koji su odmah po pozivu izašli na teren te obavili uviđaj.

„Ne želim ništa prejudicirati, ni s kime nisam u razmiricama, dapače, u Neumu nikada nisam doživjela niti jedno neugodno iskustvo“ – izjavila je Džemila Talić Gabriel za Dnevnik.ba.

Iz Glasnogovorništva MUP-a HNŽ/K, potvrđeno je kako je rano jutros, oko 3 sata,  bačeno nekoliko većih kamenica na Villu Gabriel u vlasništvu počasne konzulice BiH za regiju Novi Južni Wales pri čemu je počinjena materijalna šteta na objektu. Djelatnici Policijske postaje Neum odmah po pozivu su izašli na teren, no više informacija o samom događaju moći će dati tek po završetku očevida.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare