Published On: Sri, ruj 18th, 2019

IMAMO DOKUMENT! Dobro jutro Bosanci i Hercegovci – Znate li da je vaš predsjednik davao BH državljanstva pripadnicima terorističkog odreda koji će 2001. napasti USA?

 

Prema izvještaju CIA-e iz 2005. minimalno 6 pripadnika odreda El Mudžahid sudjelovali su u terorističkom napadu na USA. Tim pripadnicima Šefik Džaferović sređivao je BH državljanstva i izdavao BH putovnice. Sve po odluci matične partije.

Izetbegovićev i SDA ambasador u UN-u 2001. Husein Živalj nakon terorističkog napadana na WTC ujutro napušta SAD. Nakon napada saznalo se da je bio u stalnom kontaktu s Muslimanskim bratstvom.

Nakon rata, na ovamo USA politika, dominantno je fokusirana na udovoljavanje politikama čiji je Džaferović eksponent.  Svi znamo da će svaki politički Hrvat, od strane iste ove džihad SDA politike biti zaustavljen da konzumira diplomatsku poziciju u SAD-u,  no zapitajmo se kako bi prošla srpska il hrvatska politika u BIH da se otkrilo da je neki Hrvat iz BIH , ambasador, po SAD-u šurovao s teroristima. One više ne bi niti postojale.

Džaferovićevi anđeli

Većina građana BIH, većina naroda u BIH, ima pravo strahovati i pitati se što se ovdje događa, i kakvu politiku provodi USA administracija ako udovoljava zahtjevima, peticijama, i molbama onih koji su na njene građane pucali.

Na jednoj strani, nominalno su protiv terorizma, na drugoj, sve čine da partija koja je dovukla teroriste u BIH provodi smireno svoje politike.

NEW SCANDAL SHAKES THE US EMBASSY IN SARAJEVO: Who is leaking inside information to Bakir Alispahić, a man blacklisted in the USA?

Jedan od šefova SDA u ratu, Alispahić, koji je trenutno član SDP-a , također je na US crnoj listi. Na nju je dospio nakon otkrivanja tajnog terorističkog kampa u Pogorelici, kojeg su raskrinkale hrvatske i američke snage u BIH.

Činjenica da je Alsipahić u SDP-u samo potvrđuje općepoznatu tezu da u Sarajevu nema građanskih stranaka. Ako je SDP najgrađanskih stranka onda je građanski princip u BIH AID, Iranci, Rasim Delić, Mudžahedini. A nije. To nikako ne može biti građanski princip.

Činjenica, da tolika desetljeća nakon rata, SDA na mjesto člana Predsjedništva, uz majorizatora, postavi kontroverznog čovjeka sumnjive džihadističke prošlosti trebala bi nas doista brinuti. I natjerati nas da se zapitamo: Je li nam USA prodala mirovini sporazum kojim nam jamči ravnopravnost, ili je Dayton bio fake sporazum, provizorij za suptilno porobljavanje dvaju naroda pod trećim, u kojem će se , kroz niz koraka i presuda, omogućiti džihad politici da mirnim putem uradi ono što nije mogla u ratu. A sve kako Džaferović više ne bi morao primati nikog u državljanstvo. I kako iz Bosne po svijetu ne bi letjeli neki čudni i frustrirani ljudi?

“Hrvati i Srbi shvatite,  Amerikanci će o vama i vašim politikama i liderima misliti što im mi kažemo, jer mi ih držimo. Mi smo ti koji odlučujemo”

 

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare