Published On: Pet, svi 13th, 2022

DŽABA MU; VAZDA ĆE GA ZVATI BOSANAC: Hrvatski ministar rođen u Sarajevu zahtjeva da mu svi suradnici pišu titulu “izv. prof. dr. sc.”

Sarajlija Davor Filipović, kojeg je Andrej Plenković nedavno imenovao novim ministrom gospodarstva i održivog razvoja, ima pomalo neobičan zahtjev za svojim novim suradnicima.

Naime, nakon što mu je Povjerenstvo reklo da može, ministar će nastaviti raditi na zagrebačkoj Ekonomiji kao izvanredni profesor, a od svojih suradnika traži da mu napišu “izv. prof. dr. sc.”, zvanje u kojem je očito jako ponosan.

Kako doznaje Jutarnji list, iz Glavnog tajništva Ministarstva zaposlenicima je poslana službena naputka što treba napisati ispred njegovog imena:

„Obavještavam vas da će službeni potpis ministra biti izv. prof. prof. dr. sc. Davore Filipoviću, molim vas da akte u skladu s tim dostavite na potpis”.

Podsjećamo, Filipović je 38-godišnji profesor ekonomije koji je u ratu napustio Sarajevo gdje je i rođen, a prije kandidature bio je gradski vijećnik u Zagrebu. Na izborima za gradonačelnika Zagreba osvojio je manje od 10 posto glasova, što je mnogima bio razlog za ismijavanje kandidature.

guest
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
SejdoKralj
SejdoKralj
15 dana prije

Anemični Hamdija je negativnu selekciju doveo do apsurda. A ovaj lik je najgore od najgoreg što je Hamdija proizveo.

Taki
Taki
Šta ti kažeš na ovo?  SejdoKralj
15 dana prije

Tko je Hamdija.

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
15 dana prije

Jel se milanović očitovao ??
BOMBA IZ LJUBLJANE: Slovenija će ipak blokirati ulazak Hrvatske u Schengen!?Potpredsjednica slovenske vlade Tanja Fajon zauzima se za što skoriji ulazak Hrvatske u Schengen, ali to uvjetuje provedbom arbitražne odluke o granici.

kuku,kuku

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
15 dana prije

Znači slovenija može blokirati Hrvatsku ,a Hrvatska ne može finsku i švedsku ,e moj plenki kukala ti majka jesi nesposoban za nepovjerovati .

Goran
Goran
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
15 dana prije

E vidiš kako ucjene ne valjaju. Slovenija niti je postigla ciljeve ucjenjivanjjem niti će postići. Žalosno je što ste se vi bosanci priklonili Milanovićevoj ucjenjivačkoj politici. Ili je možda od bosanca previše očekivati da ne bude ucjenjivač. Ali tješite se, i Slovenci su ucjenjivači, pa mogu onda i bosanci. Radije ne u Schengen nego popustiti ucjeni Slovenije, pa što im onda vrijedi ta ucjena.

veritas
veritas
15 dana prije

Za nevjerovati! To je tako kada i mrtvog Tuđmana tituliraju “dr. Franjo Tuđman”. A znate li da su svi članove nekadašnje vlade gospođe Merkel,
uključivo i nju bili DOKTORI ZNANOSTI! Gospođa Merkel je doktorirala iz
fizičkih znanosti. A kod nas bezvezni Filipović inzistira na tituli “izv. prof. dr.”. Jad i čemer od čovjeka.

Anonimac
Anonimac
15 dana prije

Sjajan momak, nevjerovatan uspjeh za mladog čovjeka Da bi doktorirao, morao je doktorirati doktorat znamo mi kako to hoda…Svaka mu čast i ima na što biti ponosit.

Last edited 15 dana prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
15 dana prije

Bosanac nego šta !

Goran
Goran
15 dana prije

Bosanac jest pa ću ga i zvati bosanac. U čemu je tvoj problem autoru.