Published On: Sri, sij 23rd, 2013

DŽABA KREČILI: U SED-u, Sjedinjenim Europskim Državama bit će svi narodi Jugoslavije

Lider Srpske pokreta obnove Vuk Drašković istakao je da vjeruje da će biti formirane Sjedinjene europske države u čijem sastavu će biti i sve države nekadašnje Jugoslavije, priopćio je danas SPO
Drašković, koji je primio izaslanstvo mladih članova Slovenske ljudske stranke (SLS) predvođenu poslanicom u slovenskom parlamentu Jasminom Opec, izrazio je uvjerenje da će u okviru Sjedinjenih europskih država najbliže surađivati narodi i države koji su činili nekadašnju SFRJ “jer smo upućeni jedni na druge” .
Lider SPO je dodao da Europska unija nije u krizi, već njezine pojedine članice, a da im EU iz zajedničkih fondova pomaže da prebrode trenutne probleme, prenosi Blic.
“Drago mi je što u Sloveniji postoje snažna tradicionalna i povijesna prijateljska osjećanja prema Srbiji, kao iu Srbiji prema Sloveniji, što je dobar temelj za unapređenje naše suradnje u sadašnjosti i budućnosti”, naglasio je Drašković.
Kako se navodi u priopćenju SPO i SLS dugo godina surađuju, a SLS pruža snažnu potporu SPO postati član Europske narodne stranke.