Published On: Sub, ruj 3rd, 2016

DVOBOJ AMERIČKIH KERUMA I KOLINDE: Trump u anketama prestigao Clinton

Hillary kao da je na silu gurnuta u finiš. Nevjerojatno je, da među demokratama, koji su dali kadar poput Obame, nema drugih kadrova koji mogu do nogu potući Trumpa.
 
Obama bi ga pomnožio s nulom u pet minuta sučeljavanja.
 
Činjenica da se ona uopće mora boriti s nekim poput Trumpa dokaz je koliko je bila rizik i loš izbor, i koliko, zapravo, bankarski i army lobiji biraju kandidate, ne delegati, ne narod. Narodu je samo dano da vjeruje, na trenutak koliko je važan.
 
Poanta – Hillary, bez Obame, ne može pobjediti Trumpa.
 
Elem – nikada jadnije nisu izgledali američki izbori. Čak i smiješne države danas izgledaju ozbiljno dok gledamo ovu utrku. Doslovce kao da se takmiče Kerum i Kolinda.

Prema anketi provedenoj između 26. kolovoza i 1. rujna, Trumpa podržava 40, a Clinton 39 posto birača, objavio je Reuters.
Podrška Clinton konstantno pada od 25. kolovoza, pa se tako do danas ‘istopila’ njena prednost u odnosu na Trumpa od osam postotnih bodova.
Rast potpore američkom milijarderu je prvenstveno posljedica toga što je među samim republikancima postotak onih kojih podržavaju Trumpa porastao tijekom proteklih dviju tjedna za šest postotnih bodova oko 78 posto.
To je ipak manje od potpore od 85 posto, koji je među republikancima u ljeto 2012. imao tadašnji republikanski predsjednički kandidat Mitt Romney, podsjeća Reuters.
guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x