Published On: Sri, srp. 4th, 2018

DVAPUT SU JE VRAĆALI IZ SMRTI, TREĆI PUT NISU USPJELI Progovorio slomljeni otac jedne od tri poginule djevojke

Glavna tema u Bosni i Hercegovini i nakon četiri dana je tragična pogibija tri mlade djevojke u prometnoj nesreći kod Sarajeva. Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) izgubile su život u petak u večernjim satima nakon što se njihov prijatelj Almir Ejubović (20) s automobilom BMW-on X5 zabio u metalni stup pri brzini od 244 kilometra na sat…

Cijela zemlja oplakuje gubitak tri mlada života, ali naravno, najteže je roditeljima…

– Trebao je to biti dan veselja, ali je bio dan žalosti. Prijatelju, moramo nekako nastaviti živjeti – rekao je za Dnevni avaz slomljeni Vahidin Oruč, neutješni otac nastradale Lejle (17) i teško povrijeđene Ajle (18).

Prema njegovim riječima društvo se okupilo kako bi proslavili rođendan Ajle koja je u subotu trebala navršiti 18 godina, ali su se odlučili na fešti dan ranije zbog koncerta Marije Šerifović na Koševu u Sarajevu.

– Spremale su se od 12 sati, veselile su se punoljetstvu… Rezervirali su u nekom kafiću ili restoranu u 18.45 sati, ali nisu nikad stigle… Majka Ajle Ibrice pozvala je moju suprugu i rekla da je na internetu vidjela smrskano vozilo i da po izgledu misli da je to ono u kojem su one otišle… – priča Vahidin.

– Što da ti kažem… Život ti se promijeni za sekundu. Supruga je na tabletama. Ona je otišla u bolnicu kod Ajle.

Prema njegovim riječima, Lejla je davala znake života.

– Lejlu su dva puta vraćali iz smrti, ali je treći put nisu uspjeli reanimirati – kaže Vahidin.

Otac preminule djevojke potvrdio je priču da Ejubović uopće nije trebao voziti automobil te noći.

– Trebao ih je voziti prijatelj Ermin Đulić, ali nije mogao zbog posla. Tako je Bog htio – kaže Vahidin koji je rekao da ga nitko od članova porodice Ejubovića nije kontaktirao.

– I ne trebaju… Brzo je vozio, to je svima jasno. Iz policije su mi rekli da su ranije bile skinute tablice s automobila, jer nije bilo registrirano. Ali, to nije ni bitno.

Ožalošćenoj obitelji sada je na pameti samo Ajla koja u teškom stanju leži u bolnici.

– U komi je, samo da pluća izdrže. Nadam se najboljem…
/HMS/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer