Published On: Sri, ruj 1st, 2021
#3rd |

Dva Mostarca i Ljubušanin opljačkali salon zabave u Ljubuškom

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji službenici Policijske uprave (PU) Ljubuški radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela ‘Razbojništva’ iz članka 289. KZ F BiH počinjenog dana 13.6.2013. godine na štetu salona za zabavu ‘AS’ u Ulici S. Radić u Ljubuškom, došli su do saznanja o mogućim počiniteljima ovog kaznenog djela.

Dugotrajnim operativnim radom službenici PU Ljubuški su došli do pouzdanih saznanja da bi se u vezu kao počinitelji predmetnog kaznenog djela mogli dovesti osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Provedenom kriminalističkom obradom od strane službenika PU Ljubuški je utvrđeno da postoje osnovi sumnje da su navedeno kazneno djelo počinile osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Po kompletiranju predmeta bit će podneseno Izvješće o počinjenom KD ‘Razbojništvo’ iz članka 289. KZ FBiH i KD ‘Organizirani kriminal’ iz članka 342. KZ F BiH Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju iz MUP-a ŽZH./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x