Published On: Uto, lip 21st, 2022

POVODOM DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE: Dva desetljeća fašizma OHR-a nad srpskom i hrvatskom Bosnom i Hercegovinom

 

Iako se presuda Ljubić nastoji minimizirati do mjere evo već drugomandatnog ignoriranja od strane višestrukih terorista nad BH Ustavom koji se oglašavaju pod imenom “Visoki predstavnici” predstavnici neokolonijalnih  režima, u prvom redu austrogermanskih, ona je zapravo najveći šamar OHR tiraniji u BIH i svemu što su kolonijalni Austrijanci i jedan iskusni kolonijalist Englez do sada učinili u našoj zemlji.

Jer ako se pogleda njen tekst i smisao dolazimo do važnih zaključaka o tome 

što je sve presudio Ustavni sud presudom u slučaju Ljubić?

Naime presudom u slučaju  Ljubić Ustavni sud nije presudio samo to da SDA nema prava bošnjačkim glasovima ulaziti u tuđe nacionalne klubove u Domu naroda FBIH, kao i dom manjina u FBIH, u koje SDA planira ulaziti i dalje, i to milošću novog tiranina našeg Ustava Christiana Schmidta, te metodom vlastitog ignoriranja presude “mile im države”, i uvijek njihove i nikad naše,  nego je Ustavni sud, presudom Ljubić presudio doslovno sljedeće:

  • Presudio je da su Barryevi amandmani bili žestoko protuustavni, poništio ih je kao nešto što se nije smijelo dogoditi
  • presudio je da su Petritschevi amandmani bili žestoko protudaytonski i protuustavni, i poništio ih je kao nešto što se nije smijelo dogoditi
  • presudio je da je Vlada Alijanse bila protudaytonska i protuustavna, i javno je kazao da se ona nije smjela dogoditi
  • presudio je da je Inzkova Vlada Platforme bila žestoko protudaytonska i protuustavna i da je Inzko činio stvari protivno međunarodnom pravi i protivno svojim ovlastima i zapovjedima Ustava.
  • i presudio je da su sva tri mandata Željka Komšića bila žestoko protudaytonska i protuustavna.

Ukratko presudom Ljubić, Ustavni sud BIH presudio je da je kompletan rad, točnije kriminal kriminalnih terorista iz OHR-a kojeg ta mafija , užasno rigidni i samodopadni likovi, provode nad kršćanima u BiH od 2001 godine , dodvoravajući se svojim kamatarima, vlasnicima bušotina na istoku,  bio potpuno nezakonit. I tiranski. Da ni po kojoj osnovi nisu smjeli raditi to što su radili. A za tu tiraniju, i po završetku mandata odlazili su po dodatne novčane nagrade u Ankaru i Rijad.

Samim time i pljačka Hercegovačke banke koja je provedena u ime tog kriminala bila je potpuno kriminalan čin.

Ako ne vjerujete u ovo što pišemo, pročitajte tumačenje Ustavnog suda u presudi Ljubić o tome što je to hrvatski, što bošnjački a što srpski klub Doma naroda i čemu oni služe pa probajte to tumačenje porediti s posljedicama i intencijama Barryjevih amandmana, amandmanima kriminalca koji je donio odredbu da bilo tko može popunjavati bilo čiji klub u Domu naroda. Po njemu su Bošnjaci  u FBIH naširoko bili ponuđeni , suprotno Ustavu BIH, da potpuno popunjavaju hrvatski klub Doma naroda kao i klub Židova i Ostalih. Srpskog kluba još tada nije bilo u FBIH. Uveo ga je naknadno Petritsch, pa i njega potom ponudio na poslugu Bošnjacima. Klasična austrijska metoda zavađanja balkanskih naroda.

Ako ne vjerujete, probajte spojiti  presudu Ustavnog suda u slučaju Ljubić s Petritschevim amandmanima i shvatit ćete koliko su ti Nazi amandmani u suprotnosti s Ustavom BIH i presudom Ustavnog suda BIH. Koja je neodgodiva i obvezujuća. Svima i uvijek. Osim OHR-u i Bošnjacima i samo onda ako ide u prilog kršćanima u BIH. Inače ju se, kad ide u prilog muslimanima, odmah mora provesti.

Štoviše ako pogledate samu presudu Ustavnog suda u slučaju Alija Izetbegović shvatit ćete da je  čak i nju kriminalni terorist Petritsch ignorirao i ponizio. U njoj naime stoji da u FBIH ne smije biti dominacije jednog naroda nad drugim. Petritsch je u FBIH, upravo nametnuo dominaciju Bošnjaka nad Hrvatima, Srbima i pripadnicima manjina. Iako presuda o konstitutivnosti svih na cijelom teritoriju BIH ne daje pravo Petritschu zadirati u osnovnu postavku ustava hrvatsko bošnjačke Federacije – ravnopravnost naroda koji u njoj federiraju, on je upravo tamo zadro. Uvodeći Srbe unizio je Hrvate i ojačao Bošnjake. Poklonivši im kontrolu sveg srpskog i ojačavaši ih u odnosu na Hrvate. Te potpuno im davši vladavinu pravima manjinskih zajednica u Domu naroda FBIH.   A upravo ravnopravnost u kontroli Vlade FBIH, kao zaštita malobrojnijih od brojnijih bio je uvjet washingtonskog mira kojeg ne bi bilo bez tog jamstva.

Bošnjaci su tako prvi put od poraza Osmanlija na 51% BIH dobili moć supremacije nad Srbima i Židovima dok se s Hrvatima još bore a nadolazeće izbore nazivaju “džihadom svog vremena”.

Eto što je učinio Petritsch i kako je on shvatio “uvođenje konstitutivnosti na cijelom teritoriju BIH”. Od entiteta dva ravnopravna naroda  pogazio je prava Hrvata, Židovima i Romima i Srbima dao je pravo da ih predstavljaju Bošnjaci,  te je od dvoetažne kuće ravnopravnih i pomirenih susjeda Hrvata i Bošnjaka napravio prostor mržnje, prostor za divljanje poražene i pogubljene proterorističke SDA. Davši joj nove nade za nove zablude da usred Europe kreira “prostor trajnog džihada” koji na idućim izborima ima završiti s Hrvatima, i po želji Austrijanaca fokusirati se na Srpsku.

Hrvati sigurno u Washingtonu ne bi pristali na FBIH u kojoj se Bošnjacima omogućuje ovakva nadmenost i tiranija nad njima samima. Niti bi ikada u tom slučaju mijenjali teritorijalni federalizam za institucionalni. Vjerovali su Americi danas ih uništavaju Austrija i Njemačka.  Koje nad njima provode politički, kulturni i kako vidimo u Mostaru ovih dana, performativni i medijski teror.

Bošnjački establishment bio je jako blag i drag prema nama i poštovali su nas, Alija je rado dolazio u Zagreb,  u Lisinski i po odlikovanja, odgovarala mu je pomirba s Hrvatima i odgovarao mu je hrvatski kanal na FTV,  sve dok njegovom narodu Petritsch nije dao neustavne amandmane kao žezlo majorizacije u ruke. Taj zli Austrijanac je u ime uloge zaštitnika ustava poništio isti taj ustav. Pred cijelim svijetom, opljačkao privatnu banku, i pobjegao. Da bi potom osvanuo u zapadnim medijima kao konzultant za balkanska pitanja. Teži za nekoliko milijuna eura i za jednu vilu u Dubrovniku.

Ako pogledate princip po kojem je načinjena Alijansa ali i Vlada Platforme  vidjet ćete da uz primjenu odluke Ustavnog suda BIH u slučaju Ljubić takve vlade postaju nemoguće a Inzko i Petritsch uništavači Daytona.

Ako pogledate izbor Željka Komšića i njegove ovlasti shvatit ćete da on za svoju najvažniju ovlast odgovara hrvatskom klubu Doma naroda, koji predstavlja, (prema mišljenju Ustavnog suda BIH) upravo većinsku volju hrvatskog naroda ,i mora biti najbolje mogući reprezent isključivo volje tog istog hrvatskog naroda.

Sad Vas pitamo, međunarodni tiranine iz OHR-a, Christian Schmidta,  kakvog smisla ima da Izborni zakon dopušta da Bošnjaci biraju člana Predsjedništva a taj isti za svoju najvažniju ovlast  iznad sebe ima nadređen hrvatski narod predstavljen u hrvatskom klubu Doma naroda bez kojeg mu nema korištenja te ustavne moći i ovlasti? I kako je on onda sposoban vršiti svoju dužnost ako izbore dobiva u ratu s tim narodom? I kako to misli od tog naroda izmoliti potom tu ovlast? Osim ako mu OHR ne omogući 50% bošnjačkih ruku u hrvatskom klubu? Što je izgleda i postao smisao OHR-a.

Jasno je da je OHR neustavnim izbornim zakonom (koji se prema ustavu morao izglasati u parlamentu a ne u OHR-u) omogućio “legalan” izbor Željka Komšića ali isto tako je i Ustav omogućio i Komšićevu  promptnu smjenu iliti opoziv, u slučaju da mu hrvatski narod kroz Dom naroda, hrvatski klub, otkaže trajno i do kraja mandata pravo isticanja predsjedničkog veta i suradnje s hrvatskim narodom, jedinim koji mu je nadređen po tom pitanju.

Dayton to praktički predviđa u samoj jezgri teksta Aneksa 4 mirovnog sporazuma. I za zakon o  impeachmentu u BIH uopće nema potrebe. Ugrađen je u tekst ustava.

Naprosto je Ustavni sud BIH dužan proglasiti Komšića nesposobnim u slučaju da mu Hrvati u  Domu naroda , točnije hrvatski klub, (koji predstavlja hrvatski narod ako će se slušati Ustavni sud), dostave informaciju da je Komšiću Deklaracijom koju je izglasala 1/2 zastupnika u hrvatskom klubu, trajno oduzeta najvažnija predsjednička ovlast. (Mali je problem što zastupnici u hrvatskom klubu Doma naroda niti su razmišljali o tome što je to Deklaracija, koja je njena pravna snaga i kome su je dužni dostaviti no o ovome problemu morao bi više računa povesti trust mozgova u HNS-u koji eto tamo biraju najbolje a oni nikako da progovore i shvate neke stvari)

No vratimo se na mafiju iz OHR. Mafija računa na našu pokornost. Na to da nećemo izići na ulice niti da ćemo paliti vozila i zgrade OHR-a. Oni smatraju da zgrade u našoj zemlji pale samo njihove nadzirane skupine NGO vojnika. A da narodu nije do paleži i ustanka. Međutim svaki režim je padao uvijek zbog iste stvari. Podcjenjivao bi snagu potlačenih. Ili bi živio u uvjerenju da potlačeni nikada neće ustati u borbu za vlastitu slobodu.

Mafija iz OHR-a se boji tek Srba. Paze kad njih maltretiraju do koje će granice ići. A Hrvata se ne boje niti sekunde. Hrvatske pobune su im oksimoron. Smatraju da smo katolibansko roblje koje će do kraja ostati trpjeti Njihovo nasilje nad Našim ustavom. A fraturice su im obećale da će od sebe dati koliko budu mogli da nas drže u pokorstvu. Baš kao u tursko doba.

Naglašavamo OHR radi nasilje nad Našim Ustavom kojeg smo mi potpisali i iza kojeg stojimo i kojeg jedino priznajemo kao validan dokument po kojem ima živjeti BIH. Samim time rade nasilje nad nama, jer iz ustava brišu naša prava. Taj Ustav  OHR čak niti s najsilnijim bonskim ovlastima nema ovlast mijenjati u njegovoj srži. Tu su dovedeni da ga  štite. I bonske ovlasti su im dane da ga štite.

Jer jedno je dokinuti grb Federacije a drugo je u FBIH poništiti ravnopravnost Hrvata u FBIH koja je bila uvjet našeg pristanka na FBIH. Neka ukinu ravnopravnost Srba na državnoj razini i dokinu entitetski srpski veto pa će vidjeti kako reagira narod. A i Hrvati će moći naučiti što je razlika između naroda, političke nacije i molitvene hrvatske zajednice. Koja za vlastitu ravnopravnost moli, umjesto da je uzima.

U slučaju da su trećinu ovog što su uradili Hrvatima , ne dao Bog, uradili Srbima, zamrla bi država. Svi izlazi iz nje bili bi blokirani. Dok se u slučaju Hrvata, pregovara s Hrvatima nakon što ih se rani, kojom iglom će im se bosti rane. I imaju li sami pravo birati svoje njegovateljice rana ili će im te hanume nametnuti Sebija.

Presuda Ljubić morala je OHR-u, da iti malo poštuje međunarodno pravo svijeta i pravni poredak naše zemlje biti znak za preispitivanje, duboku ispriku  hrvatskom narodu koji ih je sve ove godine trpio, koji nije načinio niti jedan incident, niti je klao bilo čije obitelji po Konjicima za Bajrame, niti dizao policajce po Bugojnu i Zvorniku u zrak. Pa čak i nakon presude Ljubić nije radio proteste nego je otrpio još jedan izborni mandat bez huligana na ulicama.

Hrvatski narod nikada i ničim nije pokušao provesti atentat nad Komšićem. Neokrznuti Komšić je najveći spomenik naše tolerancije.

Svaka druga europska nacija “koja nas uči tolerancijama”  a koja sjedi u OHR-u davno bi se po kratkom postupku riješila svojih Komšića da ih im nametne netko treći. Topili se bi Komšići po Amerikama i Europama k’o gumeni bonboni. A njihov nestanak s političke scene, nasilan dabome, bio bi proglašen kao pobjeda antifašizma nad fašizmom.

U Hrvata tog nema. Hrvati nisu takav narod. Šute i trpe. I nadaju se da će nekad netko u OHR-u , plemenit i dobar shvatiti što nam čini. To je tako odgojen narod. Milosrdan i milostiv. Zato i jeste u procentu u kojem jest. Zato ga je trao svaki režim koji je tu prošao.Jedini režim koji je od Hrvata uspio načiniti zvijer, i natjerati ga da udari na svog brata bio je austronjemački. Nacistički. Isto onaj koji sada Bošnjacima nudi da provode fašizam nad svojom braćom. Dajući im moć supremacije. Mudri Bošnjaci koji povijesne tokove na ovim prostorima gledaju nešto dulje i dublje od Daytona, znaju da je to greška. Na žalost manjina su u svom narodu.

Umjesto dakle OHR  isprike Hrvatima, umjesto konkretne  odštete, umjesto dubokog naklona i ispravljanja grešaka, oni ne samo da provode novi teror gurajući nas na izbore prema džihad izbornom zakonu OHR-a koji ne žele mijenjati nego nam podmeću nove afere u Mostaru, nove Pokviće na Partizanskom, nastojeći nas svijetu predstaviti kao radikalan narod. Te nam ponavljaju da, pored živog Daytona i živog Washingtona mi moramo nastaviti živjeti u OHRizmu. U nasilju njihovih izmijenjenih protuustavnih amandmana.

Kamo sreće da Hrvati imaju organiziranu skupinu ljudi koja je u stanju u jednu noć, bez iti jednog traga i glasa polomiti 700 betonskih ploča u javnom prostoru , a da to nitko ne primijeti i ne čuje.

Ne postoji takva skupina među Hrvatima. Da postoji, Hrvati bi znali za nju a Komšiću niti Osmica a niti Komšićeva familija ne bi dali da se kandidira četvrti put ukoliko bi im bilo stalo da taj čovjek dočeka starost.

Jer bi se Hrvata u tom slučaju netko i bojao.

Ovako posredstvom fraturica, sami znaju da su od našeg naroda načinili kamilicu od naroda. Žabu kreketušu. I nasilje se nastavlja nad nama. “Na jedan poseban način”. Uz “cvijeće i svijeće” . Te uz “Obljetnice Stradanja”.

Kamo sreće , kažemo vam, da su ono na Partizi načinili “naši”, stidjeli bismo se tog idiotskog barbarskog čina naravno, ali bismo barem znali da među sobom imamo skupinu koja se može uputiti na koristan društveno aktivistički rad. U borbu za konkretnu slobodu.

Recimo u rušenje OHR-a, u nasilno rušenje Nasilnika, u fizički otpor fašizmu, u uništenje tog remek djela međunarodnog terorizma nad nama, koje nas je iskoristilo, da zaustavi putem naše snage rat, a potom nas krenuo iskorjenjivati.

Da takvi među nama postoje, organizirani i odvažni, rušili bi silu i nepravdu, rušili bi austronjemački fašizam umjesto što u Mostaru navodno ruše Bogdanovićevo remek djela umjetnosti i takvi virtualni  služe kao korisne budale SDA nacionalizma. Nacionalizma vodeće stranke u Bošnjaka.

Oni, SDA i Bošnjaci , opet doista nemaju ništa s nasiljem nad Hrvatima i Srbima u FBIH. To je važno shvatiti. Oni su tek sredstvo a ne masterminds cijele priče. Oni samo rade ono što im naredi austrijski i njemački nacisti iz OHR-a. Oni tek koriste moć i ustavni softver dominacije koji im je poklonio neki austrijski ustavni terorist  iz OHR. Rade ono što su radili i 1941 samo na finiji način. Hrvati su u međuvremenu dozreli. Ne padaju na ponuđeno.

A teror OHR-a nije samo ustavni. Sjetimo se tko je prvi poslao instrukciju prvacima Hrvata da ne drame oko ubojstva Leutara i da se stišaju.

Bio je to upravo OHR. Dakle stali su direktno u proces skrivanja ubojice. Teroriste. Što će reći da su i sami praktični teroristi.

Sjetimo se da je sve do 2000  hrvatsko bošnjačka federacija funkcionirala.  A onda je Austrija od Amerikanaca izmolila moć 2001 da im se prepusti kontrola Daytona.

Austrijanci nikada nisu odustali od razbijanja ovih prostora. Njihov najveći strah jesu složna slavenska plemena južno od Alpa.  Srba se boje . Srbima nikada nisu oprostili dva poraza u dva svjetska rata i naročito razbijanje moćnog AU carstva u prvom. Hrvate iz srži preziru kao i Bošnjake ali nas i jedne i druge smatraju korisnim idiotima. Nižom vrstom.

Austrija je preko istog tog Daytona ugledala priliku kako se Srbima osvetiti i ujedno si povratiti kontrolu nad svojom starom kolonijom nad kojom nikada do kraja nije dovršila procese crpljenja ruda i bogatstva dogovorenih u aneksiji od Osmanlija na period od 30 godina. Period koji prekida jedan Srbin atentatom u Sarajevu.

Dotični Austrijanac Petritsch si je potom samododijelio bonske ovlasti. Pa pokušao Bošnjake i Hrvate dići protiv Srba.  A kad je shvatio da  Hrvati to ne žele onda je odlučio hrvatsku moć pretočiti u bošnjačke ruke. I uništio Washingtonski sporazum.

Od vremena Petritschevih amandmana tako praktički ne postoji Daytonski mir. Niti Washingtonski mir. Postoji samo rat poslije rata. Mir je  trajao  samo do dolaska Austrije u Sarajevo. I to je tako u BiH izgleda oduvijek. Čim u BIH zgazi neka strana kolonijalna sila, bilo turska ili austrijska poremeti se ravnoteža snaga u njoj. I kreće period mržnje. On potom eksplodira ratom. Potom nas mire oni koji su nas posvađali. I ponovno nas pripremaju na rat.

Mi slabimo, Ankara i Beč postaju bogatiji. Je li konačno vrijeme da to netko i u Sarajevu shvati?

Treba li podsjetiti da zbog te gospode u OHR-u naš predsjednik Jelavić koji se jedini hrabro od svih BH  predsjednika usprotivio OHR terorizmu protiv međunarodnog prava, terorizmu kojeg je i Ustavni sud BIH u presudi Ljubić proglasio terorizmom,  i dalje živi izgnan iz svoje države a Saudijska ambasada koja se u šali zove US ambasadom i dalje ga drži na US crnoj listi? Nikada mu se nisu ispričali.

Zašto?

Ni oni sami ne znaju zašto. Oni imaju tako taj neki običaj, da ocrne nevine ljude i drže ih godinama na svojim crnim listama.

Sve osim suradnika Bin Ladena u Bosnama.

S njima su cool i dobri. Za njih, čak i ako su ratni zločinci, pišu depeše u State Department da ih treba zaštititi.

Baš kako je to uradio trenutni ambasador Murphey, štiteći čovjeka zvanog Cikotić u depeši u kojoj piše Vladi svoje zemlje da je Cikotić očito umiješan u ubojstva civila u Bugojnu, ali kako je pro NATO političar i jako je važan, da ga ne treba dirati. Dakle direktno upletanje US ambasade u skrivanje potencijalnog ratnog zločinca. I nakon što je dokument postao javan nitko ga ne proziva. niti jedna slobodna novina u zemlji. Niti jedan nekorumpirani političar. Toliko o US podršci slobodi govora i antikorupcijski orijentiranim političarima. Jer što je 150 streljanih tamnoputih hrvatskih civila na stadionu Iskra za svijetlo lice, arijevsko lice i svijetlu karijeru Mr. Murpheya?

Što su BH zakoni u BIH u odnosu na Murphyev zakon? Jedan dan klanja se u Grabovici drugi dan State Departmentu piše da ne treba dirati potencijalne ubojice Grabovice, Bugojna, djece Viteza , jer su se dokazali kao “provjereni kadrovi”.

Ako je i od Amerike, previše je.

Narod Petra Hercega Tomića, američkog nacionalnog heroja, ovo doista nije zaslužio od administracije Bijele Kuće u našoj zemlji.

Uporno ponižavaju Petrov narod, sramote svoj časni američki narod, Bijelu kuću, a i svoju kuću.

Sretan vam Dan antifašističke borbe dragi narode. Možda ste nekad i mrzili taj povik. Al sad znate što je fašizam i kako je biti ponižen. I kako je borba antifašista uvijek teška.

Smrt OHR-u! Smrt svakom fašizmu!

 

guest
78 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
14 dana prije

Da su duboko upeksijanili us,tav bih- nema nikakvih dilema. I to višestruko.
Stoga se pridružujem Baji- go home OHR.

Anonimac
Anonimac
14 dana prije

Vjerska nakupina tz bošnjaci su najveći krivci što MZ ismijava BIH u svakom pogledu .
Šta im god ne paše kmeče MZ .Ništa ama baš ništa ne znaju sami uraditi .Zbog njihove nesposobnosti EU ,Amerika vuče za nos sve stanovnike BIH.
Samo izdaju priopćenja ,zabrinutost i ništa drugo ,a koliko vidim ne pada im na pamet primiti BIH u NATO i EU .

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

razborito i istina ,to je to.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
14 dana prije

Kmecis kmecis skutorcicu a.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

što!? Baš je napisao kako i je ,,,kmee😁

SafetPsychoSaralija
SafetPsychoSaralija
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
14 dana prije

Izborni kmee, ko o cemu kroava o postenju

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
14 dana prije

jeko Brko sunce ti kalaisano ? jel to taj OHR, a nakarade!slika govori više od tisuću riječi..zlo.

Gola istina
Gola istina
14 dana prije

U sarajevskoj katedrali na vitraju (vitraj je posebnim načinom oslikano staklo) stoji važan historijski natpis “Katolici Bošnjaci Grada Sarajeva 1887″. Ovaj natpis na vitraju nedvojbeno svjedoči da u Bosni u to vrijeme nije bilo dileme da li postoje Bošnjaci, odnosno ovo je dokaz da su se stanovnici Bosne, katolici, muslimani i pravoslavci izjašnjavali kao Bošnjaci. Velikohrvatska i velikosrpska politika je kasnije uspjela izbrisati tu historijsku činjenicu i nametnuti nove nacionalne identitete. Ovaj primjer je dokaz vjekovovnog neprijateljstva velikohrvatske i velikosrpske politike prema Bosni i Hercegovini.

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
14 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija.

Gola istina
Gola istina
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
14 dana prije

Isti taj EU svijet vas je osudio za U.Z.P druge za genocid.Isti taj EU svijet je na strani Bosnjaka ili barem 90%.Ponavljate jednu te istu istrcanu frazu ili da bi ti lakse predocio ponavljate se kao papagaji.Kroz istoriju nam je bilo osporavano i zabranjivano da se Bosnjacima nazivamo ali hvala Bogu danas smo vratili svoj identitet i nepravda je konacno ispravljena.

Ti bi isto tako trebao da se vratis korijenima Bosnjackim jer nemas nikakve dodirne “tocke” sa Hrvatima,to ste postali prevarom tek krajem 19.stoljeca.

Last edited 14 dana prije by Gola istina
Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
14 dana prije

pa dobro i sve da je tako kako ti smatraš da jeste , što to mjenja ? ništa.aj ti malo kmee

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
14 dana prije

O bruno slino opet ti arlauces.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

😁👍kmee

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
14 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Sarajevska Katedrala sve govori U.Z.PejovciSeLjute
Sarajevska Katedrala sve govori U.Z.PejovciSeLjute
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
14 dana prije

Jes tako je.

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Sarajevska Katedrala sve govori U.Z.PejovciSeLjute
14 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
14 dana prije

U sarajevskoj katedrali na suprotnom vitražu od navedenog stoji još važniji povijesni natpis, a koji opovrgava muslimansko tumačenje značenja natpisa “Katolici Bošnjaci grada Sarajeva”. Naime na drugom vitražu stoji “Katolici Hercegovci Grada Mostara 1887.” Eto ga. Iz ovog natpisa sve je jasno onom tko hoće prihvati istinu da se radi o regionalnim terminima, a ne o nacionalnim. Onaj tko neće prihvatiti istinu, taj će i dalje mitomaniti.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Hahaha,ej moj bijednice!
Pokusavas biti pametan a ispadnes panglu na kvadrat.
Tacno je da su Katolici Hercegovci geografski termin ali termin Bosnjaci Kqtolici oslikava nacionalni identitet i onih sjeverno u BiH koji su Katolici kao i onih u Hercegovini.
Ali bjezi ti od sebe kao takvog i u takvom bjezanju ces deevoluirati i pobjeci do tvog prvog i osnovnog pretka-Orangutana.
Eto i tebi da vidis kako argumentiras pametno😉

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Jadni ti ste vi i vaše laži i mitomanija kada vam je glavni dokaz za vaše postojanje tamo neki natpis koji uopće ne govori o vama. Meni osobno ti natpisi nisu potrebni da bih znao da naziv Bošnjak nikada, ali baš nikada nije bio ništa drugo osim regionalnog naziva za ljude iz Bosne, te po svom regionalnom značenju ništa drugačiji od naziva Hercegovac i Krajišnik. Za ovu činjenicu ima na tisuće dokaza. Ali kako je vama tzv. bošnjacima ex. Turcima natpis u katedrali postao najjači argument za postojanje Bošnjaka u etničkom smislu, tako je meni/nama ostalima ovaj drugi natpis u katedrali “Katolici Hercegovci Grada Mostara 1887.” postao još jači protuargument u obaranju vašeg argumenta. Bošnjaci kao narod nikada nisu postojali, niti postoje. Naziv Bošnjak nikada nije bio etnički naziv nego regionalni kojeg nitko nikada nije zabranio nego ga je pod utjecajem njemačkog jezika zamijenio novi naziv Bosanac , a koji je imao isto značenje kao i naziv Bošnjak. Kraj priče.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Bijednice,nema dokaza do polovine 19 stoljeca da je makar jedan Hrvat zivio u BiH.
Nadji ga i dobijas Nobela.
A ne moras vjerovati Bosnjacima,opanke obuci i pravac Fojnica i franjevacki samostan i zaroni u arhive.
Ako nadjes bilo sta od hrvatstva u Bosni,skocicu sa Mome i Uzeira dva puta.
Samo Bosmjaci razlicitih religija a usput konsultuj Garasanina i njegovo Nacertanije.
Dakle,problem nije nase nacionalno ime Bosmjaci,nego vase koje do kraja 19 stoljeca niko u Bosni nije imao.
Sobom se zabavi i potrazi korijene svoje izgubljene.
I ne pametuj,jer nisi ti tako plaho pametan kako si umislio

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Hrvoje Vukčić Hrvatinić ne samo da se rodio i živio u BiH, nego je vladao polovinom Bosne, i to baš onim djelom Bosne u kojoj Porfirogenet nalazi Hrvate i hrvatske županije. Koincidencija nije nimalo slučajna, zar ne.

GoX
GoX
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Aj poklopi se kromanjonac i ni jedne vise,covijek te argumentovano razvalio i isprskao,jos spherma njegova curi ti niz lice.

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  GoX
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  GoX
13 dana prije

Turčine, ti očito ne znaš značenje pojma argument kada kažeš da me isti “argumentovano razvalio”. Nema šanse da me itko argumentirano razvali kada su u pitanju današnji tzv. bošnjaci i kada je u pitanju samo značenje naziva Bošnjak, jer postoji na tisuće dokaza da Bošnjaci kao narod nikada nisu postojali, a pogotovo to nisu današnji tzv. bošnjaci koji su se skoro 500 godina izjašnjavali kao Turci. Naziv Bošnjak je bio regionalni naziv, a ne etnički, a kojeg je jezičnom evolucijom, dakle prirodnim putom, zamijenio naziv Bosanac.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Osmansko Carstvo kao Kalifat nije priznavalo ni narode ni nacije, nego samo vjerska i regionalna opredjeljenja, a što je za posljedicu imalo polako odumiranje narodne svijesti. Međutim ta svijest nikada u potpunosti nije izumrla nego je samo probuđena krajem 19. stoljeća.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

😂🤣😂
500 godina bili mi turci a?
Znas li ti kad je nastala drzava Turska i samim tim njezini stanovnici dobili ime turci?
Nisu li 500 godina ovdje bile osmanlije a tek od 1924 Turci kao narod Turske ?
I ti si kazes specijalac za pitanje Bosnjaka?
Mnogo krekeces ovdje svaki dan a pamet ti nije za dvije noge nikako.
Opet ti kazem,nismo mi problem i nase ime nacionalno,nego vi i vase od 100 i kusur godina.
Ali uzalud je tebi dokaze podastirati,kad si bez mozga.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Napisao sam ja tebi poduži komentar i potanko objasnio u njemu što je Kalifat, kada je nastala R. Turska, te da ste se vi današnji tzv. bošnjaci izjašnjavali skoro 500 godina kao Turci prije Turaka u današnjoj Turskoj, itd. Ali isti mi nije prošao.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Stvarno si bez mozga.
Nikako da izadjes iz te ludacke kosulje u koju su te zarobili lazni povijesnicari.
Vi ste problem a ne mi.
Bosnjani kao pojam pominju i rimski carevi u srednjem vijeku a Hrvata nema u Bosni ni za lijeka..
Nema vas,i taj argument sa Hrvojem V.Horvatinicem je bijedan i jadan kao i ti.
Imam ja rodjaka koji ima kcerku i zove se Amerisa a nema veze s Amerikom.
Bosnjakinja rodjena😂😀🤣

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Hajde ne Hlupetaj gluposti. Bošnjane/Bošnjake/Bosance povijest nije registrirala niti među domicilnim stanovništvom, niti među seobom pristiglim Slavenima. Niti jedno ilirsko pleme se tako nije zvalo, niti se ijedno slavensko pleme tako zvalo. Bošnjani je bio regionalni naziv za Hrvate oko rijeke Bosne, u značenju ništa drugačiji od naziva Neretljani, Cetinjani, Usorani. Što se tiče loze Hrvatinića, o njima se sve zna. Po regionalnoj pripadnosti Bošnjani, po etničkoj Hrvati. Bošnjaci kao narod nikada nisu postojali niti postoje. Vaše pravo ime je Potturicce!

GoX
GoX
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Bravo za komentar,svako slovo zlata vrijedi sto si napisao.Argumentovano!

Sad ce oni da se ljute,da pisu Isilovci,Bhalije,24 posto,i tako dalje jer upravo jedne te iste gluposti pisu zato sto nemaju odgovore.

Smijesni su i nadasve ghlupi,ali pomalo i simpaticni kad nemaju odgovoora pa groKcu kolektivno.

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  GoX
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Što se tiče Načertanija, bolje da se na isti nisi pozivao. Naime, Načertanije pronalazi Bošnjake triju vjera samo u regiji Bosni između Save, Vrbasa i Hema (Hercegovine). Analogno ovome, po Načertaniju u Hercegovini ne žive Bošnjaci, nego Hercegovci triju vjera, a u Krajini Krajišnici triju vjera. Je li vidiš da vas svaki vaš novi “dokaz” o postojanju tzv. bošnjaka još više pokopa?!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Ne lazi.
Lijepo kaze Ilija ….u Bosni(tako se za BiH govori u javnosti i u narodu)) zive Bosnjaci jedni,drugi i treci.
Geografske odrednice u samoj Bosni su Krajisnici i Hercegovci.
Opet krekeces

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Lako je dokazati tko laže, a tko govori istinu. Pročitaj cijelo Načertanije, ali original, pa se sam uvjeri.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
13 dana prije

Jadan si ti,pokuaavas nekome dokazati ko je i sta je a sam ne znas ko si i sta si.
Sto puta sam ti napiaao da vas nije bilo polovine 19 stoljeca a ti opet po svom,kako mi nismo ovo ili ono.
Prvo nauci ko si ti pa onda dodji da raspravljamo.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Možeš o meni misliti što hoćeš, ali vjeruj mi da kada bih našao bar jedan neoboriv dokaz da su Bošnjaci postojali kao narod, ja bih prvi stao u obranu vašeg imena i naroda. Međutim kako takvog dokaza nema, nego suprotno, mene goni istinoljubiva svijest da demantiram vaše laži i mitomaniju. Bošnjaci kao narod nikada nisu postojali, niti postoje.

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
14 dana prije

Ta neće Holiday Inn 93…..ima nas Hrvata to je naše drevno prezime,Hrvata Herceg Bosne … teško je to musleemani iz 23% shvatiti uzalud vam čergarćići!

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Gola istina
13 dana prije

Safvet-beg Bašagić, kojeg “vi” često u svom šovinizmu volite citirati napisa dijelo Znameniti Hrvati; Bošnjaci i Hercegovci u Turskom carstvu. Pa mi odgovori što su Bošnjaci u tom naslovu;
a) regionalna odrednica
b) nacionalna skupina

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
13 dana prije

Nadji ti nama Hrvate u Bosni.
Bice dovoljno,da li kod Safveta ili kod franjevaca bosanskih.
Za Bosnjake eto i ti napisa argument pa makar bili i geografska odrednica ali nema Hrvata nigdje.
Ni u spisima ni u primisli.
Opet kazem,nije problem pojam Bosnjak,makar i kao geografska odrednica,problem je pojam Hrvat u Bosni

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Safvet ustvrdi drugačije. Čak i turski putopisac Evlija Čelebija spominje Hrvate u Bosni.
Vidim da si tendenciozno nepismen i da ti je pojam nacije totalno nepoznat. Hrvati se okvirno nacionalno formiraju u isto vrijeme kao i ostali europski narodi, to jest puno prije vas. Nacija je osječaj, a danas živimo u doba nacija. Ja uopće nisam nacionalista, i jedino mi smetaju takvi šovinisti kao ti koji bi drugima određivali tko su i što su. Budi čovječe Marsovac ali poštujmoje pravo da budem ono kako se osijećam.

Anonimac007
Anonimac007
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
13 dana prije

U čuvenom razgovoru sa Turskim beglerbegom, kada mu je Turski beglerbeg rekao: “Nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine… Gineš za državu koja nikad nije postojala niti će”, Husein Kapetan Gradaščević mu je odgovorio sljedećim riječima: “Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj!
Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!”

Sve do dolaska Osmanlija, stanovnici Bosne bez obzira na vjersku pripadnost (heretičku, katoličku, pravoslavnu) nazivali su sebe Bošnjanima. Ovaj stari oblik imena našeg naroda,
vremenom se, kao i jezik, mijenja u moderni oblik Bošnjaci, baš kao i oblici imena susjednih
naroda – Srblji (Srbi), Horvati (Hrvati), Albanezi (Albanci) itd.

Anonimac007
Anonimac007
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Bošnjački katolik Fra. Ivan Frano Jukić (1818-1857), koji je koristio pseudonim Slavoljub
Bošnjak, je u svom proglasu 1848. godine zapisao: “Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad
jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i
žale nas…. Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo.”

Anonimac007
Anonimac007
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Milovan Đilas svjedoči o Bošnjacima iz Sandžačkog kraja, za vrijeme bivše Jugoslavije:
“Taj naziv… je tradicionalan već od srednjeg vijeka: muslimani koje sam ja poznavo u Bijelom
Polju i družio se sa njima uvijek su govorili da su Bošnjaci. U mojoj porodici je bio sluga musliman, Bešir Zulević iz okoline Rožaja. Bio je nepismen – ja sam ga naučio pismenosti – što nije bilo teško, jer je bio veoma bistar… uvijek je govorio da je Bošnjak. A i Vuk Karadžić je upotrebljavao taj termin – Bošnjaci.”

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Istina Boli
13 dana prije

Kako si bolestan i duhovno pexinast necovjek?!
Postoji li argument za takvo pasce kao sto si ti,grebao ti svoju sestru koja te rodila?

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
14 dana prije

.

Last edited 14 dana prije by hakuna matata
Mudžahedin
Mudžahedin
Šta ti kažeš na ovo?  🇵🇾👍🇵🇾
14 dana prije

Je li onakav kraj kao hvo te.ro.ri.st.ima u Travniku i Bugojnu? 🤣

h.vo bježanija pred mu.džahedinima: https://www.youtube.com/watch?v=qWpPknZpGXg

GoX
GoX
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
14 dana prije

Zvanicno prva traktorijada hhhhhhhhhhh

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  GoX
14 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
14 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Ratko
Ratko
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
14 dana prije

Mislis bjezanija u srebrenici??

Mudžahedin
Mudžahedin
Šta ti kažeš na ovo?  Ratko
14 dana prije

U Srebrenici su bili samo žene i djeca koje je Sra.tko po.bio, dok su mudža.hedini na Vozući po.bili 615 vrs srat.kovih tero.rista koji su bježali glavom bez obzira kada su vidjeli mudža.hedine

Armija RBiH i mudža.hedini ulaze i oslobađaju Vozuću od vrs tero.rista:

https://www.youtube.com/watch?v=8ImZRlMB_v0

https://www.youtube.com/watch?v=5DPj_u1x9K8

Ratko
Ratko
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
14 dana prije

Hahahaha niste bili u stanju glavi grad deblokirat kolko smo vam se mathrresine nahebali, 95 ste imali 17% ukljucujuci 2 cevabdzinice u bihacu bjednice thurski pokrij se usima od sramote http://www.bhalijenemajudamu.com west point

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ratko
14 dana prije

Bravo

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ratko
13 dana prije

Rale,sjecam se Podsijelova i glava usamljenih,sjecam se kraljice na Hozrenu i pakovanja iz Doboja,sjecam se jadnih i pexinastih zarobljenih junaka srpskijeh koji silovahu bespomocne ali kad bijahu uhvaceni,kmecali su kao pascad.
Kao da je jucer bilo,ponovilo se

Mudžahedin
Mudžahedin
Šta ti kažeš na ovo?  Ratko
13 dana prije

Pa što niste ušli u Sarajevo? Niste ušli zato što su poga.ni Servi jako hrabri i smijeli su samo sa brda civile gađati, svaki vam je svaki vrs transporter koji uđe u Sarajevo letio u zrak isto kao oni što su krenuli zauzeti Sarajevo pa u Dobrovoljačkoj ulici naletili na Armiju RBiH i tu im je bio kraj

Evo Slaka Lisice priznaje da je vrs izgubila rat i da bi Banja Luka pala da je Armija dobila naredbu da krene:

https://www.youtube.com/watch?v=CzKF3FJ8JaM

Ratko
Ratko
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
13 dana prije

17% periguzice, sve ti je jasno

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
14 dana prije

+ 5000 vojnika koji su pobacali uniformu i obukli se u civile

Istina Boli
Istina Boli
Šta ti kažeš na ovo?  Mudžahedin
13 dana prije

Ti si ociti prmjer smhetlja koji je ostao iza srba i hrvata,pa se nazivas prvo jugoslovenom pa muslimanom pa u holidejinu hotelu bosnjakom,neznas jesi poso il doso,ali za sav EU svjet ti si ,terorista ,taliban, isilovac ,thurcin,bhalija

Anonimac
Anonimac
14 dana prije

tko god se naguzi treba ocekivati da ce mu ga netko metnuti….kratko i jasno

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
14 dana prije

Sveta nam je dužnost dokrajčiti ovaj protektorat zvan bejiha a nacističkoj OHR kop.ladima se nayebem mamare islamističke!

Stranput
Stranput
14 dana prije

Dokle cemo analizirat i utvrdjivat sta nije u redu To se sve zna vec 20 i kusur godina. Mi moramo pricat o tome sta cemo poduzeti da toga vise ne bude!!!!!!

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
13 dana prije

Steže se obruč oko muslimana-po,turi,ca na čelu sa isil vođom kakirom živkovićem i sda terorističkom U.Z.P organizacijom..