Published On: Čet, pro 27th, 2018

ĐURIĆ: Neka Tachi kaže tko je ubica Ivanovića i ne širi laži

BEOGRAD – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić pozvao je danas Hašima Tačija da domaćoj i međunarodnoj javnosti imenom i prezimenom kaže tko je ubojica Olivera Ivanovića i za to ponudi čvrste dokaze, a ne lažne vijesti i provokacije, kao što je to danas učinio na novogodišnjoj konferenciji za medije.

Tači je danas u Prištini rekao novinarima da se Ivanovićev ubojica nalazi u Beogradu, a Ðurić ističe da za to dokaze naravno nema, što ga nije spriječilo da na “mangupski način” pokuša da Srbiju navede da se brani od njegovih besmislenih optužbi.

“Podsjećam da Priština skoro godinu dana odbija da surađuje u istrazi ubojstva Olivera Ivanovića, i da je odbila da sa našim istražnim organima podjeli informacije koje bi mogle da dovedu do rasvjetljavanja tog zločina”, naglasio je on.

Priština, kako ističe Ðurić, ubojstvo Olivera Ivanovića na najsramotniji način mjesecima koristi u političko-propagandne svrhe u obračunu sa Srbima na Kosovu i Metohiji i Srbijom.

“Sve to govori o činjenici da Prištini i Hašimu Tačiju nije i nikada nije ni bilo iskreno stalo da nalogodavci i počinioci ubojstva Ivanovića budu privedeni pravdi, a nečinjenjem i usmjeravanjem istrage u pogrešnom smjeru se zapravo potvrđuje da trag do krivaca vodi ka Prištini, a ne ka Beogradu”, rekao je on.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare