Published On: Sub, ožu 20th, 2021

Dubioza vladi i premijeru Federacije BiH: Dabogda vas kačili na vaše respiratore

“Svi su pravo ljuti, a glasno se šuti jer sadaka land nema happy end. Oprali ste pare na maske i šatore dabogda vas kačili na vaše respiratore. Fadile jebi se i ti i Vlada Federacije”, samo su neki od dijelova teksta ove pjesme.

ČLANOVI benda Dubioza kolektiv objavili su na svom TikTok profilu video u kojem su poslali jasnu poruku vladi i premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću.

@dubiozakolektiv

Poruka podrške Vladi Federacije BiH #fadil #vladadbih #fyp #fy

♬ original sound – Dubioza Kolektiv

“Svi su pravo ljuti

A glasno se šuti

Jer Sadaka Land

Nema happy end.

Oprali ste pare

Na maske i na šatore

Dabogda vas kačili na vaše respiratore.

Fadile, jebi se,

I ti i Vlada Federacije,

Sadaku čekate

Dok se igrate države”, poručili su članovi Dubioze kolektiv.

Inače, tijekom svog nedavnog izlaganja na izvanrednoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH o epidemiološkoj situaciji i restriktivnim mjerama Novalić je između ostalog kazao da bi cjepivo bilo nabavljeno da su oni htjeli glumiti državu.

Ovakva izjava je izazvala negativne reakcije, posebno na društvenim mrežama, a najviše zbog činjenice da su građani BiH, pogotovo Federacije, čekali i još čekaju na cijepljenje dok se trenutno u bolnicama broji veliki broj pacijenata i svakodnevni porast zaraženih i umrlih uslijed zaraze.

Podsjećamo, Novalić je i jedan od optuženih u aferi Respiratori i tereti se za nabavku respiratora vrijednih 10.5 milijuna KM, ali i za nabavku zaštitne opreme u vrijednosti 2.9 milijuna KM, prenosi Index.hr